Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
Holdkristály
2011. január 18. kedd, 15:28 | Michaelita   Előzmény

Azért félsz még mindig, mert a félelem nagyon mélyen belénk tud kódolódni és megszabadulni sem túl könnyű tőle. A mások véleménye, meg az hogy kinevettek meg még rontott is ezen a dolgon.

Ha saját erőből szeretnél a félelemtől és a múlt árnyékától megszabadulni az egy nehezebb és hoszzabb folyamat, ha olyan szakember segítségét veszed igénybe, aki elismeri a szavaid és a történtek létjogosultságát, az pedig egy gyors és fájdalommentes folyamat.

Holdkristály ne feledd szakember és szakember között nagyon sok különbség van. Ma már vannak olyan szakemberek, akik humánusan, emberbaráti módon, szeretettel fordulnak az ember felé. S Neked ilyenre van szükséged. Ezen érdemes elgondolkodnod.

Saját erőből csak úgy tudsz tőle megszabadulni, ha teljesen lemégy az általad átélhető félelem legmélyééig és átéled újra. Akkor szép lassan eloszlik majd, s legközelebb már csak szolidabban jelentkezik (s, ezt addig kell ismételni, amíg csak hat rád). Ezt csak akkor érdemes megcsinálni önmagadnak, ha jól tűröd a fájdalmakat és van Benned egyfajta mazoizmusra való hajlam.