Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Van ami szerintem tisztázásra szorul
2011. január 17. hétfő, 1:50 | Holdkristaly   Előzmény

Köszönöm a hozzá szólásod! Rá döbbentettél egy kérdésre, amit érdekes módon,nem tudom miért azóta sem kérdeztem meg magamtól!
Valóban nem történt semmi bajunk(szerencsére),tehát fel foghatnám örömmel és talán már régen nem is kellene ezzel foglalkoznom!
Viszont nagyon őszintén meg mondom:nem tudom miért félek ennyire még most is..
Egész egyszerűen például, ha olyan nagyon erősen fúj a szél /ami azelőtt soha nem zavart,legfeljebb a közlekedésben/ Nem vagyok ugyanis egy erős testalkatú nő,tehát meg kell küzdenem a széllel,ha megyek.
Viszont azóta,irtózatos félelem jön rám! Vagy például,ha olyan könyvet látok,magam előtt is nevetséges,de szinte a közelébe sem megyek,nemhogy esetleg meg fogjam.. Szerencsére el tudom kerülni azoknak a helyzeteknek a többségét ami ilyen hatással van rám!
Kivéve ugye a szelet.
Egészen meg döbbentem azon, hogy : Valóban.. miért félek még mindig? Valamint azon is, hogy miért nem tettem fel még EZT a kérdést magamnak? Nem tudom, nem tudom miért félek?!
A szakembert nem szívesen keresném fel,egyrészt azok akik ismernek és tudják milyen vagyok,azok is ki nevettek!( Szerintem ,lehet kicsit bolondnak is néztek) Ez, egy olyan gátat állított fel bennem,hogy nem is
mesélem el senkinek. Most is csak azért mertem le írni ide,mert ugye ez mégiscsak más. Tudom,hogy a szakember másképpen fogná fel. Mégis...Nos majd valahogyan találok rá megoldást,mivel a kérdés meg van :Miért félek? A megoldást meg próbálom megtalálni..Köszönöm. Holdkristály.