Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Van ami szerintem tisztázásra szorul
2011. január 16. vasárnap, 21:31 | Holdkristaly   Előzmény

Teljesen igazad van abban,hogy azért mert mások nem hiszik el,hogy mit láttam,miért kell másnak felfognom!
Azóta keresek magyarázatot rá,hogy el múljon a félelmem,talán..azért, mert ahogy a közmondás mondja: A fuldokló még a szalma szálban is meg kapaszkodik:) Igazából én akkor amit láttam,meg vagyok győződve róla,hogy UFÓ volt! Nem is magamat féltettem annyira:képzeld el azt a szitut,hogy a szülők(lányom és vejem,ment velük a fiam is) el mennek az autós moziba, rá nem sokára este 1/2 9 kor meg történik az, amit le írtam!
A gondolataimban az jött elő: Mi van,ha el viszik a kis unokám? Ha haza jönnek a lányomék, mit mondok?"- Háát sajnálom,de el vitték az UFÓk?!" Gondolj bele!Mit tesznek a picivel,ha el viszik? Vagy,ha engem visznek el ( bár velem sokat nem értek volna) de..ha mégis? Vagy el visznek mind kettőnket? Nem sorolom tovább..Azóta nem nézek meg olyan filmet,jóformán teljesen el zárkózom ezektől a dolgoktól,mivel szinte pánik jön rám.Én tudom,hogy nem képzelődtem,de nem szeretném ha ez miatt valami vita lenne ismét! Nem állok le bizonygatni,hogy : De igen is mit láttam,hagyom.Most ismét az eszembe jutott azért,mert a fiam mind eddig nevetett ezen!
Most év végén találkoztunk,én meg sem említettem,egyszer csak a fiam annyit mondott: - Anyci!Most már el hiszem amit meséltél akkor!! Ezt nagyon komolyan mondta ! Viszont meg sem kérdeztem Tőle,mi okozta ezt a változást nála! Így abba hagytuk ezt a témát..Köszönöm a válaszod.Holdkristály.