Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
 
Note: Event Views detected that you were very likely running the old version of event_views and has updated your DB tables with new fields required to use the new event_views module.
Amit én gondolok erről a problémáról Ági az: az üregekben az
2011. január 10. hétfő, 13:54 | Éva.   Előzmény

Amit én gondolok erről a problémáról Ági az:
az üregekben az eltömődés lerakódás,a felhalmozott problémák konfliktusok feldolgozatlanságából ered ,és így lerakódáshoz eltömődéshez vezet.

Amikor ez először jelentkezett nálad,pontosan az akkori lelki helyzetedet tükrözte.
Volt valamennyi tisztulás,de ez kevés,mert csak úgy tudott ez krónikussá válni és rendszeresen előjönni,hogy még mindig ott vannak azok a feldolgozatlan problémák lerakódva,amik ehhez a duguláshoz ,eltömődéshez vezetnek.

A gyulladás az mindig a konfliktus feldolgozás hiányára is utal.Ugyanakkor a betegséggel egy időre ki is vonulok a ,,világból'',mert elegem van,kommunikálni sem nagyon akarok,és ezt a betegséggel jelzem.

Mindenképpen oldani,feldolgozni kéne benned még abból a régi konfliktusból megmaradt és feldolgozatlan problémákat,mert csak akkor tudnál véget vetni ennek az ismétlődő krónikus állapotnak.

Van egy jó hírem:),szerencsésebb helyzetben vagy,hogy ez az eltömődés nem mélyebb helyeken lévő üregekben van,pl. a belekben,mert akkor a tudatalattidat jelentené,és így sokkal nehezebb dolgod lenne.
Az arcüreg sokkal magasabban helyezkedik el,tehát könnyebben hozzáférhetsz az ott lerakódott problémák gyökeréhez.
Állítólag ha ezen a területen van a dugulás,egy hosszabb böjt,többnyire segít megoldani,mert a tisztánlátáshoz is hozzásegít,meg a fizikai tisztuláshoz is.
Ezt mégis csak akkor ajánlanám,ha szakszerűen tudsz böjtölni,mert ellenkezőleg több kárt okozhat az ember ,mint hasznot.

Szóval ,csak őszintén!
Mert úgy látszik,most a párodnál is ugyanez a helyzet,Vagyis ez közös munka is.