Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nagyon izgalmas volt olvasni, hogy a haragtól hogy jutottatok el
2011. január 09. vasárnap, 23:11 | PAndi (útkereső)   Előzmény

Nagyon izgalmas volt olvasni, hogy a haragtól hogy jutottatok el Jézus / Isten "megvilágosodásáig" :) érdekes volt, hogy vallástörténeti/filozófia kérdést csináltatok abból, hogy valaki tele van haraggal, mert nehezen tud megbírkózni a valósággal, és nehezen fogadja el önmagát, a helyzetét.
én szkeptikus vagyok a vallásokkal kapcsolatban, legfőképpen a kereszténnyel, annyira nagyon "politika" volt, annyira nagyon agresszív volt, hogy biztosan nem is véletlenül jött az asszociáció. Úgy változtatták a hivatalos kánont a papok, ahogy gondolták.
Én is küzdök hasonló "haraggal" idebent. És próbálom az alapoktól kezdeni újra felépíteni magam, emlékezni, elfogadni a régi dolgokat. ebben látom a megoldást az eddigi félelmeimre, önbizalomhiányomra. azt hiszem ezen át kell esnie mindenkinek aki felnőtt korba lép, már ha valóban be akar lépni, ha szabad akar lenni. :) és hát igen!a kommunikáció nem minden családban megfelelő... rájönni, hogy a szüleink is csak halandó emberek, akik uyganolyan hibákat követnek el, nem egy könnyű dolog. de el kell fogadni azt is, hogy ők ilyenek, és megpróbálni bölcsnek lenni, hallgatni a "belső hangra", tanulni a hibáikból, megbocsátani nekik, és élni saját elképzelésünk szerint.