Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Én csak a dühről beszéltem. A kolerikus tipikusan az aki azonnal
2011. január 08. szombat, 12:54 | Éva.   Előzmény

Én csak a dühről beszéltem.

A kolerikus tipikusan az aki azonnal felkapja a vizet,mert túl kicsi a fékezése,és túl magas az aktivítása,úgy értem hogy túl gyorsan reagál le dolgokat./Azonnali a visszajelzés./,nincs idő feldolgozni az információt,megrágni. Így értettem.

Az ,hogy bele lehet e halni,az attól függ,hogy az érzelmi,és mentális tulajdonságai hogyan viszonyulnak ehhez.Ez a másik két nagy bugyor,és csak mind a három figyelembevételével lehet bármit is mondani az emberről.
Tehát nem cáfolom,amit Te mondasz,de mindig is felhívom a figyelmet erre a nézőpontra is,amiben meg én ,,vagyok otthon'',és nem véletlenül nyomom,mert nem elhanyagolható tényező,sőt mielőtt bármibe is belekezdene az ember,ez lenne az kiindulási alap.Hogy egy világos,tiszta alapról induljon.Mennyi időt és
energiát lehet ezzel megspórolni,és mennyi zsákutcát kikerülni:)

Ami Aditit illeti,nem igazán akarnám jellemezni,de az írásaiból úgy tűnik,hogy még vívódik e három sík között,/fizikai,érzelmi,mentális/,de legalább is időnként még vissza- vissza csúszik .
A szellemi utat választotta,de ehhez ,hogy ez be tudjon teljesedni,az embernek le kell tudni küzdenie a természetét.
Ez iszonyatosan nehéz,tudjuk mindannyian. Mint mindannyiunknál, nála is az van még,hogy hol az egyik,hol a másik ,,sík'' visszaköszön,bezavar. Ezt az ingadozását lehet tisztán látni az írásaiból,mert
amikor emelkedett,akkor jobban áthatja már a ,,szellem'',lehet érezni a stabilítást,a magasabb rezgés szintet. Ugyanakkor időnként lecsúszik valamelyik másik síkra,amikor elveszíti kis időre a szellemi kapcsolatát.Ez viszont egyértelműen azt jelenti,hogy bizony ott még van dolga,és ő ezt nagyon jól tudja.

Ő valóban egy főnix madár.Nem rég még a halálán volt,és ebből az állapotból fel tudott támadni,ilyen magaslatokba.
Én ezt nagyon tudom értékelni,mert kevesen képesek ekkora harcra,ekkora munkára,és ilyen emelkedésre ilyen rövid idő alatt.
Persze azt mondják,hogy ahhoz ,hogy valaki feltámadjon,ahhoz előbb meg kell halnia:)