Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Aditi!
2011. január 08. szombat, 10:09 | Karmatörlő (útkereső)

Jó volt olvasni, amit írtál.
A harag, mint minden sokféleképpen használható. A harag lehet jogos önvédelmi reakció, mint amiről most beszámoltál. Persze lehet pusztító, vak örvény is, de most jogos önvédelemre használod és ez azt jelenti, hogy megtanultál bánni a haraggal.

A családállításon kiderítetted, hogy a betegségként manifesztált probléma nem a tied. Nem tudom felhívták-e már a figyelmedet arra, hogy abból a betegségből nem tudsz kigyógyulni, ami nem a tied. Ahogy más életét sem tudod élni, kudarcra van ítélve, ahogy más helyett döntéseket sem tudsz hozni. Nagyon szereted a családod, nyilvánvaló, de a szeretetből tőlük átvállalt konfliktusaikat nem tudod helyettük megoldani. A családállításos gyakorlatokkal szeretettel add vissza nekik, ami az övék, és fogadd el őket azzal együtt, hogy nem tudták megoldani a problémájukat. Őket így kell elfogadnod és szeretned, és egyben függetleníteni is magad. Természetesen vissza kell venned tőlük mindazt, ami hozzád tartozik, mert azt pedig ők nem tudják helyetted megoldani. De azt gondolom ez számodra nem fog nehézséget okozni.

Te már megoldottad a harag leckéjét, a legtöbb, amit tenni tudsz értük, hogy úgy élsz, hogy az többé neked nem probléma, hanem a helyén tudod használni, így láthatják, hogy a feladat nem megoldhatatlan.
Persze azt is el kell fogadnod, hogy nem osztozol a harag torzította életükben, ezzel nem hagyod őket cserben. Szerintem nagyon boldogok lesznek, ahogy rendezed az életed.

:)