Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Szia Aditi!
2011. január 08. szombat, 7:54 | Domoszlai Katalin   Előzmény

"Miért gerjedek ekkora, elkeseredett haragra, harcra?"

Az a véleményem, muszáj megkeresned az az előző életes dolgot, ahonnan ez ered. Konkrétan mit vártak el, ami nem volt teljesíthető abban az életben, miért nem hallgattak rád és milyen katasztrófa következett be ez miatt.
Meditációban vagy reinkarnációs utaztatóval. A meditációt szívesebben ajánlom azzal a megszorítással, hogy az áthozott érzelmi töltet mennyiségét ajánlott tompítani.

Nem tudom, hogy honnan vannak az infóid az előző életeiddel kapcsolatban, de a mostani tudatossági szinteden újra nekifutnék a problémának. Biztos vagyok benne, hogy az emlék emberi, olyan mint egy börtönlázadás, vagy egy igaz csata csatamezőn a túlerőben lévő ellenféllel szemben, esély nélkül... Az autó a menekülést szimbolizálja.

Még annyit tennék hozzá, minél erősebb az ellenérzésed az előző életes feltárással kapcsolatban annál inkább ez a megoldás :-)

Azt érzem, hogy nagyon azonosultál ezzel a jaj de különleges vagyok dologgal, ez egós ragaszkodás, még ha belepusztulok is, akkor is más vagyok mint a többi ember. Először ezt kellene elengedni - szerintem.