Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Kedves Zoli!
2011. január 08. szombat, 1:00 | Aditi   Előzmény

Nem, nem voltál egyáltalán okoskodó, nem kritizáltál, és nem próbáltál meg "szembesíteni" valamivel, amivel te magad, sohasem kellett, hogy szembesülj.

Szeretettel és empátiával fordultál felém, felhívtad a figyelem arra, ami fontos, és ami segít megküzdenem önmagammal.

Te már látsz, olyat is, amit nem kellett átélned, ez a spirituális látás. Nem csak a saját szemszögedből figyelsz.

Ezért nem ítélsz.

Így nem keltettél bennem dühöt, csak hálát és megerősítést nyertem általad.

Ezt azon túl hogy jólesett leírni, és remélem neked is jólesik, (bár hízelgő, de igaz :), azoknak is szánom, akik nem tudják, hogyan kell ezt csinálni.

Elgondolkodtattak a szavaid, nem tudom, hogy valaki miért születik ilyen korlátokkal, ha nem azért, amit leírtál, hogy olyan szintre fejlődjön, ahol túllép az "emberi lét korlátait". Köszi, ez olyan feladat, amit mások többtízezer élet alatt tesznek, erre ezt idesuvasztották nekem (pontosabban az önvaló magamnak) hogy aszongya tessék itt van old meg, vagy meghalsz előbb, mint kéne. (Ezért is haragszom :)

Mindenesetre a cél megfogalmazásával bezárul a kör, innentől kezdve nem érdemes azon tűnődni, hogy vót az előző életekben. Így lett aztán kész, most ez a dolgom, ezzel lehet feloldani, ha tetszik, ha nem.

Egyébként nem voltam tömeggyilkos az előző életemben, ahogyan ezt egyesek általában a karmák működésével kapcsolatban sugallták egy egy írásban, épp Sanyival való beszélgetésünkkor derült ki, hogy én valószínűleg még nem is nagyon léteztem testben olyan sokat itt, és akkor is mindig szellemi feladatokkal jöttem. (Nem szültem, meg nem csináltam egy csomó dolgot, amit az emberek általában, ezért nem is nagyon teremtettem karmákat. ) Erre kiderül hogy most is ez van -mily meglepetés.

nekem inkább az volt az érzésem ezzel a feladattal kapcsolatban, hogy azért ilyen erősek a korlátok, hogy "kinyomódhasson" a lelki /vagy szellemi fejlődés. Az egyik gyógyító azt mondta nekem, hogy tulajdonképpen a máj volt a kulcsa annak eddig az életemben, hogy a/ eljussak erre a szintre, b/ ne tudjak "rendes" életet élni és temérdek karmát teremteni. (Megjegyzem így is túl sokat sikerült, bár mindösszesen a gyermekemről meg egy autóhitelről van szó, de ebben a mátrixban ez olyan mint kb. egy maffiózó élet az összes kikapcsolásaival egy egészséges ember számára...:)

a lényeg az, hogy ebben az összefüggésben simán ki lehet hagyni az előző életeket, azok amúgy is ott vannak a tudatban, van aki párhuzamos életeknek hívja ezért őket. nem szükséges kielemezni, mert a lényeg az, hogy amit összerak a szellem indulásul egy életben, az maga meghatározza a célt. Ez (és amirő írtál olyan szépen, hogy mi a dolgom) egyébként kristálytisztán benne van a radixomban is: csak a nagyon magas szellemiség képes kihozni magam. (Neptunus valami nagyon hatékony helyen és a többi egy merő tragédia, amiből még egy asztrológusnak sem sikerült egy épkézláb tanácsot kihozni..:)

Szóval erről érdekelne mit gondolsz? Lehet e esetleg mégis valami plusz info az elmúlt életeket illetően ami segíthet meghatározni a helyem/elengedni a dühöm és "szellemivé válni"? Ha van, írd meg légyszi!

A segítő szándékról csak annyit, hogy kedves vagy köszönöm, de ez azért csak részben igaz. Van, amikor (érdekes, főleg apám) tényleg értem ordítozik, még ha maga miatt is mérges, ez az az eset, amiről írtál, hogy a dráma, a hangnem mögött valójában szeretet áll, ez már egész jól kezdem felismerni. De van amikor egyáltalán nem szeretetből, vagyis nem értem teszik ezt az emberek, hanem önmagukért, Ilyen, amikor irigyek, önzők, kapzsik, amikor félelemből bántanak, kritizálnak. Már megértettem hogy ez valójában róluk szól, ők nem bírnak valamivel és mivel a helyzetemet meg abszolút nem látják, ítélkeznek, de valójában saját maguk felett. Saját magukban nem tudnak valamit elfogadni, és amikor a tudatosságom érzékelik irigyé válnak..stb. Ezt nehezebben fogadom még el. Ez még nagyon tud bántani. de már haladok, legalább értem a mátrixát. :(

Köszönöm!

Namaszte