Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Alakul,alakul. Lassan de biztosan összehozzuk:) A részemről,még
2011. január 07. péntek, 17:32 | Éva.   Előzmény

Alakul,alakul. Lassan de biztosan összehozzuk:)

A részemről,még annyit tennék hozzá,hogy fontos tisztában lennie az embernek a születetten erre az életre hozott tulajdonságaival,adottságaival ezen a téren is.
Úgy értem,hogy ha valakinek pl.a szív csakrája fejlettebb,de mondjuk a korona cs. nem annyira,az próbálja meg figyelembe venni,hogy ez nem véletlen,valószínűleg neki ott fog jönni az infó,és fejlesztgethet természetesen máshol,de ez nem igen fog azon változtatni,hogy azon a csakráján jön majd az információ,amelyik a legfejlettebb annál az egyénnél energetikailag.

Ezzel semmi mást nem akarok mondani,csakhogy ismerjük meg magunkat ezen a téren is,és ne akarjunk esetleg erőszakosan olyan csakránkat teljesen feleslegesen erőltetni,amelyik erre nem annyira alkalmas,mint mondjuk egy másik.
Ezzel rengeteg időt takarítunk meg és megkíméljük magunkat egy csomó csalódástól.
nem azt mondom,hogy amikor egyértelműen azért működik alul egy csakra,mert blokkok ,gátak, szennyeződések akadályozzák,hogy akkor természetesen ennek elhárításán dolgozni kell.
Meg az sem mondom,hogy nem lehet még a születési tipológia ellenére is elérni egy energetikai maximális állapotot,ahol minden csakra egyformán toppon van,de ezt egészen másképp lehet elérni,mert ebben az esetben már az ember legyőzte a saját természetét./de ez még odébb van,úgyhogy vissza a témánkhoz:D/

Vannak olyan emberek akik nem igazán képesek pl. meditálni. Nem azért mert nem tudnának elcsendesedni,hanem ehhez midenképen a 6-os,vagy a 7-es csakra fejlettsége az alap.
A 6-osnál képekben,szimbólumokban jön be az információ,a 7-esnél tiszta intuitív gondolatszerű észlelésként.
Ezt megint csak nem lehet erőltetni,mert maximum az ember jó erős fejfájást kap.
Lehet fejleszteni kétségtelen,de csak kis mértékben,vagy a nagyobb mérték mindenképpen ilyen esetekben megbosszulja magát.
Ezért azt mondanám,mindenki keresse meg magánál azt a jól működő csakráját,ahol tudja igazán kamatoztatni ezt az érzékeken felüli észlelését.
Az olyan embereknél ,akiknél a hatos-hetes nem erős,ugyanúgy tudnak meditálni akkor,ha nem itt várják az elképzelt dolgokat,hanem képesek elcsendesedni,és várni ebben a belső csendben,és valahol meg fogják kapni a választ.Ott ahol ők a legnyitottabbak,és a legbefogadóképesebbek.

Azért forszírozom ilyen hosszasan ezt a témát,mert sokan el vannak keseredve,mert nem sikerül nekik az ami esetleg a másiknak igen. Hát ezért,mert pont ez az ok.

Tulajdon képen ilyenkor a felsőbb/szellemi /énünk ,,nyúl le hozzánk'',ami nem egészen helyes kifejezés,mert eredetileg mi is az lennénk,csak hát mi tagadás kicsit el vagyunk szakadva egymástól.
A cél az lenne ,hogy minél inkább erősítsük ezt a kapcsolatot,és ennek az egyik lehetséges módja épp ez lenne amiről most itt beszélünk.
Van persze több más lehetőség is a kapcsolattartásra,de ez is egy használható módja ennek.