Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Az, hogy hogyan
2011. január 07. péntek, 14:16 | Domoszlai Katalin   Előzmény

kapunk választ, vezetést az attól függ, melyik csakrán át jön a válasz. Szívben érzésként, jó-e ez a dolog, vagy rossz érzésem van tőle, még lejjebb szinte zsigeri, ösztön szintű megérzések jönnek. Felsőbb csakrákon át jönnek a hangok, képek, szimbólumok, tiszta gondolatok.

A belső bölcsesség vagy felsőbb én ( ahogy kint úgy bent ) hangját, megnyilvánulási formáját megtanulja azt ember felismerni. Ez egy tanulási folyamat. Én a felsőbb csakrás kommunikáció fejlesztését jobbnak tartom, ahogy egyre tisztábbak és erőteljesebben működnek ezek a csakrák ( torok, 3.szem, korona ) annál gyorsabb és mélyebb a kérdés-válasz csere.

Ezért építi a Sanyi a belső látás anyagot energetikai és tudattartalom tisztításra, a 3.szem, torok és szív csakrát illetően. A korona használata pedig alapvető ha Akashás letöltést használunk.

Szerintem az is hasznos, ha félrevezetődünk, x hang beszél, fecseg, ijesztget a fejünkben. Ha felismerjük melyik vezetett meg, legközelebb már nem fog tudni. Csak ennyit szólsz egó, kussoljál! Tanulni kell :-)