Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
énkép kérdés
2011. január 07. péntek, 5:59 | jaguar   Előzmény

"Ha tényleg annyira tornádó jellegű a dolog, akkor arra is odafigyelnék, hogy csak viszi-e az engergiáimat vagy néha adni is tud? Hogy tud-e befogadó lenni velem, vagy csak én vagyok befogadó feléje?"

azért a 3. bekezdésben írtakat ne felejtse ki senki a képből, úgy teljes!.. jó hangulatában, ami túlnyomórészt jellemző rá, energetizál, feldob mindenkit a társaságban, felkavar minden állóvizet, ezért tornádó.. viszont ő sokkal ritkábban befogadó mint én egyelőre, de elismeri, amikor valami újat (meg)hall tőlem.
szerintem sem fog tudni önerőből kijönni belőle, viszont ilyen tükörrel még ő sem találkozott és éppezért hasznára válhatunk egymásnak de ez sok mindenen múlik még. bízom benne hogy idővel jobban fog nyitni felém. és hogy megtalálom a megfelelő módszereket, kulcsot hozzá, bár már most adtatok nagyon jó tanácsokat.. a vicc az, hogy legfőbb problémáiról szerintem rögtönzött kiselőadásokat tudna tartani mert otthon van a pszichológiában, viszont önmagára vonatkoztatni azokat, az érdekes módon nem megy.. nem áll össze neki a kép, abszurd..

nem hogy negatív énképe van, de inkább úgy mondanám nincs énképe, vagy ami van, az egyfajta illuzórikus, felfújt (de egyben pozitív) énkép. kérdés hogy egóerősítéssel ezzel a spiri-légvárral mi lesz?