Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Ademon képe
Na ahogy olvastam némi indulat is megjelent bennem a csaj felé :
2011. január 05. szerda, 15:45 | Ademon

Na ahogy olvastam némi indulat is megjelent bennem a csaj felé :) Én a békés lélek lehet, hogy erős szigorral lépnék fel a csajjal szemben ha elkezdene kellemetlenkedni :) Nekem pont az jött le, hogy ő is egy afféle energia-vámpír, aki mindig a saját életproblémáira hivatkozik és ahelyett, hogy magába nézne, elvárja hogy a saját terheit a környezete hordja a hátán, miközben magához egyáltalán nem őszinte.

Persze így hogy nem látom az arcát, mozgását és kisugárzását még nem akarnék messzemenően következtetni a lelki világára. Minden esetre úgy tűnik, hogy nagyon nem tudatos az érzelmeire.

Szerintem az ego-jára is ráférne egy kis erősítés, mert azoknak akik ilyen agresszívek, sokszor az énképük sem túl erős. Éppen ezért van a gondolati kompenzálás, hogy ők nagy tanítók meg... stb. Az gyenge ego szindrómája ez is.

"merthogy hihetetlen de ő is hasonló képpen és hasonló rendszerességgel szeret mindenféle tudattágító és szűkítő szert.."

Hát, igen. Személy szerint a rendszeres "tudattágító szerezést" mindig is gáznak tartottam. Okos, tudatos ember nem így könnyít magán, ennél vannak színvonalasabb megoldások is :S Ez csak menekülés a világ elől.