Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Érdekes
2011. január 03. hétfő, 21:09 | Karola35

Kicsit szarkasztikusra sikerült a hozzászólásom, csak erős idegzetűek olvassák végig!

Regisztráció szükséges tehát az adataimat meg kell adni a weboldalon.

A személyes kapcsolatfelvétel mennyibe kerül nekem? Erről bezzeg nem írnak részletesen.

"Kérjük, hogy regisztráljon weblapunkon a regisztrációs oldalon. Ezt követõen megkeressük Önt telefonon, és a részletek megbeszélése után egy személyes találkozóra kerül sor, ahol kitöltjük Önnel a keresés elindításához szükséges adatlapot. Ezt az adatlapot juttatjuk el Indiába, a pálmalevél keresõ szent emberekhez. Ők azonnal elkezdik a kutatást, hogy mihamarabb megtaláljuk a kb. 200 lehetséges pálmalevél könyvtár valamelyikében az Ön pálmalevelét.

2. PÁLMALEVÉL KERESÉS - több hónapot is igénybe vehet, különös tekintettel a pálmalevelek nagy számára és térbeli eloszlására, és a növekvõ számú keresésekre (ld. lejjebb).
tovább

Különös tekintettel a pálmalevelek nagy számára és térbeli eloszlására, illetve a keresõk, s keresések növekvõ számára, a keresés idõtartama elõreláthatóan a következõképpen fog alakulni:

Ha az adatlapját személyesen kitölti nálunk

2010. január 14-ig: 1-3 hónap

2010. január 30-ig: 3-6 hónap

2010. február hónapban: kb. 6 hónap

2010. március hónaptól: 6-12 hónap

2010. májustól: több mint egy év"

Tisztára, mint egy piramisjáték - Ha gyorsan fizetsz, feljebb lehetsz...

De ez a legjobb:

"3. BEAZONOSÍTÁS ÉS FELOLVASÁS - a beazonosítás kb. 30 percig tart, s hazánkban történik, a felolvasás kb. 50 perces, s kérésre történhet hazánkban, vagy Indiában (ld. lejjebb).
tovább

Amint megtaláljuk az ujjlenyomatához tartozó pálmalevél köteget, elhívjuk Önt a legközelebb esõ Pálmalevél Központba, hogy egy pálmalevél olvasó szent ember és a tolmácsaink segítségével elvégezzük a beazonosítást, amely kb. 30 percet vesz igénybe.

Amennyiben a beazonosítás sikeres, kérésére megmondjuk a pontos címet, ahol megtaláltuk a pálmalevelét. Innentől kezdve 3 lehetõség áll rendelkezésére:

1. Egyénileg Indiába utazik, hogy felolvastassa magának a pálmalevelét.

2. Csoportjainkkal utazik, amelynek pontos részleteiről január második felétől a weboldalunkon tájékoztatjuk, s lényegesen alacsonyabb költséggel jár, mint az egyéni utak.

3. Budapesti és Megyei Pálmalevél Központjainkon keresztül olvastatja fel, s nem kell Indiába utaznia érte. A központjainkon keresztül történő olvasás két anyanyelvi tolmács (hindi- vagy tamil-angol, illetve egy angol-magyar) és a pálmalevél olvasó szent ember segítségével történik élő internetes kapcsolaton keresztül, ahol életnagyságban találkozhat az íróasztal másik oldalán a pálmalevél olvasó szent emberrel, s a pálmalevéllel. A felolvasás kb. egy órát vesz igénybe, meghitt környezetben zajlik és az eseményrõl hangfelvétel készül Önnek.

Amennyiben a beazonosítás sikertelen, úgy térítésmentesen folytatjuk a keresést."

Csoportosan utazzak Indiába, vagy inkább egyénileg? Ja, és ha ott derül ki, hogy mégsem az én levelem?

Volt már valaki ilyenen? MENNYIBE került neki?
A tolmácsot még csak meg tudnám saccolni, de a meghitt környezetet és a szent embert nem...

Azt hiszem, bevonzom az életembe először a gazdagságot és csak azután érdeklődök tovább ebben a témában.

Karola