Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Amúgy ez eléggé logikus folyamat lenne: megadja a páciens az
2011. január 03. hétfő, 18:10 | KatiPotter   Előzmény

Amúgy ez eléggé logikus folyamat lenne: megadja a páciens az ujjlenyomatát és néhány adatát. Az emailcímét, IP-címét és ilyesmit máris fogják tudni. Az ujjlenyomata alapján genetikai-személyiségi jellemzőkre simán következtetnek. Főleg, ha vesznek tök hasonló mintákat ismert jellemrajzzal, élettel. Az adatai alapján, mialatt állítólag a levelét keresik, feltérképezik a szeretteit, követik emailezését, telefonját, amit tudnak, amelyekből szintén összegyűjtenek egy csomó mindent, következtetnek jövőre. Amikor a páciens megkapja jövőjét és hagyja magát irányítani, talán épp ezért be is teljesíti... A másik a szabad akarat hiánya, amit előbb írtam, hogy gyanús és ellentmondásos. Másrészt ilyen adatokat, hogy tudtak volna már napra pontosan, adatszerűen közölni? Max energiákat érzékelhetnek, azt el is hinném, de nekem ez így mind nagyon gyanús, és az adathalászok valós léte miatt is, nagyon el tudom azt képzelni, amit most leírtam lehetséges magyarázatként. Persze közben bezsebelik a pénzt, hogy nagy legyen a kereslet, alacsony áron, de ahogy Éva is írta másik blogban, ez az ár fél év alatt ha jól emlékszem, valahogy a duplájára nőtt... Ja, és akinek "nem találják" a pálmalevelét, annál valószínű nem volt sikeres az adathalászat. Másik logikus gyanú: ha ezt a folyamatot szent emberek végzik, akik magad szintű megérző látó képességekkel rendelkeznek, viszonylag nagyon hamar meg kellene találniuk a pálmalevelét. És azon valószínű valós, választási lehetőségeket is tartalmazó, nem adatokra (pl "Ön két hetes terhes" én ezt válaszolnám: tényleg, jah múltkor mondtam telefonon édesanyámnak, jól működik a technikájuk, grat, főleg hogy előző nap nyomozhatták ki, mert 2 hetes terhességet éppenhogy ki lehet mutatni, szóval ez is fura, mindegy), hanem lelki folyamatokra célzó útmutatások lennének. Másrészt szerintem akkor hamarabb meg is találnák, mert egyszerűen megéreznék, de az adathalászáshoz és feltérképezéshez idő kell ugye... Sajnos ez elég logikus.
Szóval érdemes ezen is elgondolkodni, mielőtt belevág az ember egy ilyenbe, hogy mennyire hagyja magát irányítani és elámíttatni.
Egy szerintem nagyon jó tanács ide: "Ne bízz meg semmiben, ami gondolkodik, de nem látni, hogy hol tartja az eszét!" (Rowling)