Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
karma tsering képe
Előzmény: "Heni pálmalevél "
2011. január 03. hétfő, 16:53 | karma tsering

"válaszok
2011, január 3 - 10:43 - heni pálmalevél (útkereső)
5.Sziasztok,

Néhány információ amikről nem sokan tudnak.

A maharishik, akik beleláttak a tér és idő szövetébe (akasha-krónikák), naponta 300 ember életét diktálták le, így életük során kb. 6 millió személyes életrajzot rögzítettek.

A kereséshez csak ujjlenyomatot és születési dátumot kell megadni. Semmilyen névre nincs szükség!
Egy kódrendszer alapján keresik az ujjlenyomatokat.
A kódrendszert csak és kizárólag a pálmalevél keresők szent emberek ismerik. Ahhoz, hogy megállapítsák, melyik kódrendszerbe tartozol, megvizsgálják az ujjlenyomat rajzolatát, sérüléseit, konstellációit. Ez egy több ezer éves tradíció.

Hogy mennyire személyes is a pálmalevél? Annyira, hogy beszámol például a visszatérő álmaidról, személyes vágyaidról, gyermekkori emlékeidről, betegségeidről. Volt olyan személy, akit nem csak a neve alapján azonosítottak be, hanem személyes jegye (anyajegy) alapján. Persze a szülőket bárhonnan kideríthetik, de az álmaidat ritkán. Nemrég bejött hozzánk egy Hölgy, aki akkor 2 hetes terhes volt. Nemrég tudta meg ő is, kizárólag az Édesanyjával közölte az örömhírt, hogy babát vár. A férjének és a családnak most karácsonykor szerette volna bejelenteni. Természetesen ezt a felolvasás előtt velünk sem közölte. Ám amikor leült és olvasták a levelét, az első hír az volt, hogy Te jelenleg 2 hetes terhes vagy, amihez szívből gratulálunk. Nos, azt a megdöbbenést, ami az arcára kiült, nem hiszem, hogy ecsetelnem kellene.

Egy másik apróság. Egy idősebb Hölgynek is megtalálták a levelét, amiben szerepelt, hogy van 4 lánya és az egyiknek épp most egy olasz udvarlója van, akit név szerint megneveztek. Mikor a Hölgy elkezdte kerestetni a levelét, a lánya ezzel a fiúval még egyáltalán nem találkozott, csak most kb. 1 hónapja.

Én úgy vélem nem a racionális információk fontosak, hanem ezek a személyes megélések.."