Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Erika, nekem tegnap az volt a gondom, hogy ahelyett, hogy szóltá
2010. december 31. péntek, 13:16 | KatiPotter

Erika, nekem tegnap az volt a gondom, hogy ahelyett, hogy szóltál volna bármit is konkrétan a témához, csak annyit írtál, hogy mindenbe bele lehet kötni, aztán persze nekem mondtad is a magadét tovább (konkrétan értelmeset a témáról nem). Nem az egyet nem értéssel volt bajom. Ha megfigyelted, senkinek nem írtam ilyet, csak mert nem értett egyet valamiben. Nem értettem, ebben mi a jó neked. Aztán meg csodálkoztál, hogy visszaszóltam. Odajössz az én blogomra kötözködni, aztán meg még Te csitítasz. Tőlem ezért kaptad meg, de nem csodálom ezek után, hogy másoktól is kaphattál ilyet vissza. Vissza, ezen van a hangsúly, merthogy Te kezded, legalábbis tegnap így volt. Egy szintig ez oké, de tegnap valahogy nem toleráltam. A békét szeretem, de az nem azt jelenti, hogy bólogatok mindenre. Főleg, ha valaki odajön kötözködni értelmes vitatkozás helyett.
Bár lehet nem is annak szántad teljesen, most így újra visszaolvasva a beszélgetést. Inkább lehet abba kellene ilyenkor belegondolni szerintem, hogy ez a másiknak, főleg így neten keresztül nem mindent érzékelve, elsőre és hirtelen hogyan jöhet le. Merthogy főleg belekötést tartalmazott, még le is írtad ezt a szót.
Amúgy meg inkább nevessünk, Karma Tsering ajánlott egy vicces dalt nekem felvidításra, most én ugyanettől az együttestől ajánlok (Open Stage) egy másikat, ami a konfliktusokat (is) parodizálja (bár ha megfigyeled, egy konkrét jelenséget, de most talán illik ebbe a témába is) :) http://www.youtube.com/watch?v=FJwvt6-0OJo
Boldog új évet!