Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Köszönöm a választ. Igazából nehéz, csak tippelgetek, hogy
2010. december 31. péntek, 9:34 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Köszönöm a választ. Igazából nehéz, csak tippelgetek, hogy mitől lehet... sok minden történt. Két hónapja kezdtem el szedni sotret gyógyszert, amelyet bőrgyógyász írt fel. Ez egy A-vitamin származék. Erős gyógyszer sok mellékhatása van, de ezek állítólag elmúlnak, amint abbahagyja az ember a szedését...minden esetre a belgyógyász tanácsára, amíg nem megyek át az összes vizsgálaton, azt javasolta, hogy mindenképp hagyjam abba a szedését.
Az orromba csak az utóbbi két hónapja kaptam spray-t és ekcémára pedig kenőcsöt, faradtság és alvás probléma pedig már régebben kezdődött. Tehát logikailag én nem tudom az orr-spraynek és kenőcsnek tulajdonítani. Ezeket ráadásul csak két hétig szabad használni, pont, azért, mert szteroid tartalmúak.

A légzési apnoe nem ilyen egyszerű, mert én arra a határra estem, amire nem kapok támogatást, így 100 ezer FT helyett 200 ezer Ft kerül maga a gép. Az alvás laborban pedig csupán enyhe alvási apnoét diagnoztizáltak, amihez elvileg nem kell CPAP gép, de amiket felírtak pl. légcső lazító és Therasnore szájbetét nem érnek semmit.

Pszichológusnál voltam és a legelső problémára olyan választ kaptam, hogy " ez már olyan rég volt". Ilyen választ a haveromtól is kaphatok. Ahhoz, ezért túl drága dolog pszichológushoz járni, hogy közben kikisérletezzem, hogy melyik pszicholós lesz normális. Kineziológusnál voltam kb. 2 hete és neki elmondtam, hogy alvás zavarom van, elzáródással és a teszt szerint 20 és 21 éves korom között történt valami ebben az időszakban, nem esett semmi komoly trauma. Fociztam és jól ment és úgy érzem a párkapcsolati dolgok, amelyeket említettem, azok jobban megviseltek, mint más. Azokat az életkorokat, ahol engem mélyebben érintettek dolgok, azok nem is kerültek elő. Úgyhogy a kineziológusnak diagnózisát is erősen megkérdőjelezem. Ez kicsit elszomorít. Kettőnél már voltam, akit javasoltál, de nem jött be egyik sem. Furcsa, hogy kóklerhez kerültem mind a két esetben. A szakmát egyik esetben sem vetem meg ill. vetem el véglegesen, de arra azért nincsen keretem, hogy addig kisérletezzek, amíg találok egy jót...én látom a megoldást.