Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Akár milyen laza
2010. december 31. péntek, 8:16 | Domoszlai Katalin   Előzmény

szerveződésű a csapat itt a neten, de azért ez egy közösség. Ha nincs kedve a társaságnak komoly témával foglalkozni, akkor viháncolásnak is helye van :-D

Én is szeretnék egy nagyon komoly témát bedobni, de nem lenne rá érdeklődés így szilveszter magasságában, de ez nem baj. Buli van!!

Ha valakinek olyan traumája van gyerekkorból, hogy kigúnyolták, magára hagyták, nem vették komolyan itt az oldalon is ezt fogja megkapni. A föld alá bújhat, még ott is. Egészen addig, amíg fel nem ismeri, hogy felelősség vállalás van. Minden szituációt én vonzok be, nekem van azzal dolgom. Minél erősebb érzelmi hátteret szakít fel, annál inkább.

De egy nyilvános internetes fórum nem alkalmas intim problémák, igazi belső nagy bajok kibeszélésére. Arra jó a klub, vagy elmenni egy szakemberhez.

Én is problémáztam ezen, hogy így meg úgy az én blogom. De az én blogom csak félig a téma, a másik fele én vagyok :-) Hogyan reagálom le a hozzászólásokat, stb.

Legyünk hát boldogok az új évben úgy hogy mindenki fejlődik a maga tempójában, a belső harcokat meg meditációban oldja fel és fogadja el a tanítást belőlük! BUÉK!