Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
spiritosaurus képe
Na megint rég jártam erre, de nagyon örülök, hogy éppen most
2010. december 29. szerda, 0:50 | spiritosaurus

Na megint rég jártam erre, de nagyon örülök, hogy éppen most pillantottam be.

Jó blogot indítottál Ademon ;)

Őszintén szólva, akármilyen közhelyesnek is tartod, nekem nagyon tényleg nincs célom azzal, hogy ide írogatok. Oka van inkább. Mégpedig a kíváncsiság. Akár hiszed, akár nem, de érdekel, hogy mi van veletek. Valahogy mindenkit megszerettem már, szeretem olvasni, amit irkáltok, és szeretek veletek kapcsolatba kerülni, ha csak ennyire is futja, hogy egy fórum keretein belül történik. Egyszerűen mindenkit egyénként tisztelek, akárhogy jön le akárkinek, de én itt csípek mindenkit.

Ez az egyetlen oka van annak, hogy alkalmodtán fogom magam és feljövök. Olyankor itt ragadok egy darabig, de általában mindig csak egy témában. Valahogy mindig megtalálom azt a témát, ami akkor épp szinte száz százalékig rápasszol az életem aktuális időszakára, és egyszerűen jó érzés olyankor az elejétől a végéig elolvasni az egész beszélgetésetek (legyen az bármilyen hosszú, most épp az elejénén leltem rá erre) és látni mindenféle szemszögből azokat a dolgokat, amik épp bennem is megtörténnek, aztán belekapcsolódni és elmondani a saját tapasztalataimat, élményeimet, véleményemet. Aztán, aki válaszol, annak én is válaszolok. És amikor az aktuális témát annyira kiveséztük, hogy teljesen letisztul bennem, akkor megint tovább állok egy időre.

Szóval a kérdésedet két részre lehet osztani. Az egyik, hogy miért vagyunk itt. Én a kiváncsiság miatt. A másik, amit Te győzködésként említesz, hogy miét írunk ide. Talán az önkifejezés miatt. Én legalábbis. Mint mondtam, többnyire azokba a témákba szállok csak bele, amik épp aktuálisak számomra, és ilyenkor tök jó kiírni magamból a friss tapasztalataimat. Nem csak ide szoktam egyébként, tele vagyok kézzel teleírt füzetlapokkal is :) Olyankor egyszerűen kifolynak belőlem a dolgok, kiürülök, tényleg letisztul bennem minden. És a legjobb, hogy miután letisztul, és kiírom magamból, mindig meglátom az ellentétes szemszögből a dolgot, és rájövök, hogy mindig csak azt rontom el, hogy ezt elfelejtem :D Aztán jól kinevetem magam, és megyek vissza élni az életemet. Tulajdonképpen egy játék az egész. Cél nélkül pusztán szórakozásból teszem az egészet. Ilyenkor épp nincs más dolgom, és tennivalóm, úgyhogy feltalálom magam. :)