Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az én egyik barátnőm is benne van egy ilyen műsorban.Ő jó
2010. december 27. hétfő, 13:08 | Éva.

Az én egyik barátnőm is benne van egy ilyen műsorban.Ő jó szakember,és pont ezért van kiborulva lelkileg,hogy pár perc alatt hogyan lehetne lelkiismeretes válaszokat adni,pl. asztrológiából?
Azt mondja,hogy teljesen kétségbeesett emberek hívják az utolsó pénzükön,és iszonyatos koncentráció,és akárhogy szeretne segíteni,szinte képtelenség pár perc alatt.
Teljesen ki van készülve lelkileg,de kénytelen csinálni,mert a leépítések miatt elveszített egy pár munkáját,és élnie kell családostól.

Szóval nagyon nehéz dió ez,mert még a lelkiismeretes embereket is ilyen körülmények közé kényszerítik.
A ,,csalókról'' én nem is beszélek,szerintem ezt mindenkinek magának kell eldönteni,hogy fordul e ilyen kétséges lehetőségek felé,vagy nem.

Amikor az emberek nem tudják megoldani a problémáikat saját erőből,akkor kétségbeesésükben futnak fűhöz,fához segítségért.
Most nem akarok ironikus lenni,és azt mondani,hogy aki képes ilyen ,,csatornákon''megoldást keresni,annak úgy kell,de azért mégis csak van választási lehetősége az embernek,hogy hova fordul.
Én azt hiszem,itt is a vonzás törvénye működik. Meg lehet nézni milyen emberek hívogatják ezeket a számokat.
Nem akarnék ítélkezni,de azt hiszem ,,hasonló a hasonlót'' vonzza ,tehát pont ilyen szinten lévő emberek fordulnak az ilyen helyekre.
Valami csodára várnak,aztán ha valaki véletlenül becsületes és megmondja,amit éppen lát,akkor hallani a telefonba:,,az anyád p....ja..''..Ezt is a barátnőm mesélte,hogy úgy hozzá vannak már szokva a bóvli szöveghez,hogy amikor valakinek őszintén megmondta,amit látott-pedig az jó lett volna-csak az illető talán nem épp azt akarta hallani-,szóval akkor hangzott el köszönés helyett ,amit fentebb idéztem:)

Úgyhogy én nem háborgok ezeken a dolgokon.Szerintem nem fogyatékosok az emberek,hogy ne vennék észre,hogy csalókkal állnak szemben,és mégis mennek,fizetnek.
Ez olyan ,mint a játékszenvedély.Tudja,hogy a gép csak el nyeli a pénzét,úgysem nyer,de mégis megy,
önként és dalolva.Aztán utólag meg nem magát szidja,hanem azt akinél volt,de érdekes módon újra elmegy.
Tudniillik ha nem lenne ,,igény'' ezekre az emberekre,akkor bizony nem tudnának fennmaradni.
De hát ,,élnek és népszerűek'',úgyhogy szerintem mindig kettőn áll a vásár,ez esetben is.