Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Nincs hova?
2010. december 27. hétfő, 7:51 | Domoszlai Katalin   Előzmény

Ez egy korlát, amit Te teremtettél magadnak. Ilyenkor van az, hogy az Isteni vagy akinek ez jobban tetszik Univerzumból érkező csodálatos lehetőségek nem tudnak megnyilvánulni az életedben.

Oka legtöbbször a gyerekkori minta, ami a mostani párkapcsolatodat is meghatározza.

Ha az életutad folytatása az, hogy emberekkel foglalkozz, minden segítséget meg fogsz kapni a Szellemi Síkról. Ha meg tudsz nyílni a befogadásra, lebontva az egó kishitű blokkjait.
De ezt felejtsd el, hogy senki se sérüljön meg! El kell fogadni azt, hogy a sérülésnek karmikus oka van, azért sérülünk mert változnunk kell. Minden lehetőséget megkapunk a gyógyulásra, a lelki harmónia eléréséhez is!

Van egy hasonlat a karma okozta sérülésekre, ami nagyon találó. Vannak szakaszok az életünkben, amin mindenképpen végig kell menni. Ha bevállalod, elfogadod, hogy végig mész rajta, megoldod a feladatokat nem sérülsz.
Ha ellenállsz, a hajadnál fogva húznak végig rajta. Te nem tudsz a férjednek tudatosságot adni, ez az ő dolga, Te a saját fejlődésedért születtél le.

Ha a válás elkerülhetetlen, akkor ha vannak gyerekek felmerül, ők mennyire sérülnek. Nekem az a véleményem, mivel ők választottak bennünket szülőnek, jobb ha olyan példát mutatunk, hogy minden helyzetből van kiút.

Vannak módszerek, amivel javítani is lehet a kapcsolatot, ha még időre van szükséged. Az egyik, hogy megnézed, mit hárítasz, mit utasítasz el magadból --------> ez pontosan az, amivel a társad meg tud őrjíteni. Ha befogadod ezeket a dolgokat, nem fog már hatni rád. Érdemes még megcsinálni ezt a gyakorlatot

http://www.sziakademia.eoldal.hu/oldal/egymasra-rakodott-nehezteles-oldasa

meg fogod találni, kit képvisel a férjed aki a múltban szintén börtönbe zárt téged.

Ha van kérdésed, szívesen válaszolok privát emailban is.