Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
szóval: én keresem most azokat a dolgokat magamban, amik
2010. december 17. péntek, 20:46 | Buddhanita (útkereső)   Előzmény

szóval: én keresem most azokat a dolgokat magamban, amik elválasztanak a szeretetemtől. Erre vonatkozott a kérdésem is: mikor nem szereted magad? és mi van mögötte?

Mindenki így működik: vajon mi másért akadnánk ki, ha valakit megsértünk pl.: a figyelmetlenségünk miatt. Gondoltam, emlékszem majd, h nincs más teendő, csak megnézni, amit múltkor. Hebehurgya voltam, akkor megszeretgetem ezt a részem is, befogadom magamba.

Valahányszor ilyesmi szituba keveredek, csak annyi történik, egy újabb elképzelést, elvárást látok meg, amit magamba kell fogadni. Ezt tudjuk csak adni is másoknak is, magunknak is: feltételekhez kötjük a szeretetünket. Ha egyet értünk, szeretjük egymást, ha nem "szópárbaj" indul :). Mint itt az oldalon s :).

Az önismeret itt indul. Észreveszem magamban is a feltételeket, és elengedem őket, befogadom őket. Van, amit már túlhaladtunk,van amit még nagyon is intenzíven élünk. Nem vagyunk tökéletesek? Na és?

Amíg viszont nem tárogatjuk fel ezeket, addig lehet ugyan próbálgatni mantrázni, h szeretem önmagam, meg gondolkodjunk pozitívan, meg ilyen baromságok, víziók, a lényeg, ami a mélyben megmutatná magát forr tovább. Be kell engednünk tudatosan minden minőséget! Másképp hogy akarjuk megélni a TELJESSÉGET?

Akinem hiszi, meg járjon utána :).