Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hát Kati, évekkel ezelőtt pont ezek a kérdések foglalkoztattak
2010. december 16. csütörtök, 11:43 | szildiko1

Hát Kati, évekkel ezelőtt pont ezek a kérdések foglalkoztattak engem is.
Sok könyvet elolvastam, és mind valamiféle bűntudatot ébresztett bennem: én vagyok a hibás, én vonzottam be, nem jól gondolkozom, stb, stb. Azután kaptam csoda tanácsokat is: így kéne élnem, úgy kéne gondolkodnom. Az elméletet már tökéletesen ismertem, és azzal is tisztában voltam, hogy h..lye vagyok, csak a megvalósítás váratott magára.

Számomra a bűntudat feloldását az jelentette, amikor megismerkedtem a családfelállítással. Általa egyértelműen megtapasztaltam, hogy sokkal erősebb a családtagjainkkal történt fájdalmas események hatása a következő generációk életére, mint azt gondolnánk. Hetedíziglen, de négy generáción keresztül igen nagyfokú a családtagok nehéz sorsának következményei.

Tehát ha megnézed a két ismerős lány családjának – akár dédszülőkig visszamenőleg – életét, lehet, hogy megtalálod a problémáinak gyökerét. És magyarázatot találsz a jelenlegi gondjára.
Miután te egyértelműen hiszel az előző életekben, ott is kutathatsz a válaszok után, ha ennyire foglalkoztat a lányok élete.