Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
válasz a válaszra
2009. április 15. szerda, 17:23 | Bochecha   Előzmény

Kedves Csaesz!

És az nem új blokk, ha valami előjön, amivel nem tudsz mit kezdeni?
Nekem utaztatásban volt ilyen. Valami előjött, amit akkor nem tudtam feloldani, és ahelyett, hogy közelebb kerültem volna a dolog megoldásához, még össze is zavart az az információ...

Én elhiszem, hogy Neked ez segített, és nem vitatom, hogy ez egy jó módszer, ami elég sok embernek segített. csak szerettem volna megosztani egy kineziológus véleményét a dologról.
Olyan típusú ember vagyok, aki szereti körüljárni a dolgokat, ennyi.

Persze, az nem mindegy, hogy kihez megy az ember, sőt, nagyon fontos.
csak szerintem azt mindenki maga dönti el, hogy milyen módszerrel oldja meg a problémáit.
nekem a kezemben van erre (is) a megoldás, csak az időigényesebb, mint elmenni egy családállításra,és itt a saját utam helyett az egóm a gyorsabb haladást választotta volna. Amiről kiderült, hogy nem jó út számomra.

Az nem biztos, hogy a jó, ha Valakinek beválik egy módszer, és az "tűzzel-vassal" próbálja terjeszteni. Azt is el kell tudni fogadni, ha Neki más az útja...

Amiket még a hozzászólásodban írtál, abszolút igaz bizonyos esetekben. Az enyémben pont nem . :)

Egyébként arról szó nem volt, hogy másra bíztam volna, hogy döntse el, épp a betojt egóm a "hunyó", vagy sem.
Lehet, hogy furcsa, de én úgy működök, hogy ha egy kérdésre nem találom meg magamban a választ, akkor elkezdek olyan emberekkel beszélgetni, akik valamilyen formában inspirálnak, és teszem azt, beindítanak bennem egy olyan folyamatot, amivel sikerül saját magammal megbeszélnem a dolgokat.

Hogy van-e kapcsolatom a saját belső bölcsességemmel?! köszönöm, jó ideje megvan. :)

Sőt, ez vezet az utamon, és nem bárki más-ahogy Te feltételezed.

Te mindig mindent Magadtól oldasz meg, és soha nem volt olyan, hogy ha valamivel kapcsolatban megáll a haladás, kikéred pár ember véleményét, amik közül az egyikben( vagy többen) lesz olyan momentum, ami rávilágít valamire, amit addig nem láttál, ami aztán tovább visz??

Bochecha