Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nagyon örülök Karma Tsering,hogy ,,megenyhültél'',és
2010. december 14. kedd, 19:35 | Éva.   Előzmény

Nagyon örülök Karma Tsering,hogy ,,megenyhültél'',és derűsebben látod a dolgot.

Szerintem ne vonj le ilyen következtetést,hogy már nem írod meg ,amit terveztél,mert most ennek a blogodnak nem olyan volt a fogadtatása,amilyet vártál.

Voltak korábban nagyon értékes Írásaid. Nem arról volt szó,hogy nem ,,trendi''a hindu téma,hanem talán azért nem voltak hozzászólások,mert az egy olyan írás volt,amihez egyszerűen nem tudtunk mit hozzáfűzni.
Azért biztos sokan olvasták,és láttam visszajelzést is,meg köszönetet is a téma iránt.Az egy nagyon szép és értékes munka volt és megmondom őszintén,hogy nekem személy szerint nagy meglepetés volt azok után ez a blogod.Komolyan mondom,mintha nem ugyanaz az ember írta volna. / De most már hagyjuk ezt,lerágott csont.

Én azt javasolnám,hogy írd csak meg amiket elterveztél. Csak annyit érdemes levonni tanulságként a történtekből,hogy ha valaki nem ért egyet esetleg azzal ,amit elmondasz,azt ne vedd a személyed elleni támadásnak,mert csak egy másfajta nézőpont,vélemény.
Gondolj bele,Te itt az oldalon mindenkivel egyetértesz? Nem lenne erről ,arról más véleményed?

Más:
Valami motoszkál a fejemben. Lehet ,hogy ezért megkapom a magamét tőletek,de azt vettem észre ,hogy KatiPotterrel nagyon egyetértetek a politikai kérdésekben,magyarság ügyben,de ami a legérdekesebb,
hogy mindketten folyamatosan Laár András humoros videóit linkelitek be búcsúzóul.
Szóval szerintem,nagyon jól el tudnátok beszélgetni,több területen is ,,egy húron pendültök''. /de én nem mondtam semmit:D /

Még az jutott eszembe,hogy esetleg,ha ezt a szellemvilág témát és a magyarság témát szétválasztanád,akkor érthetőbb lenne a szándékod esetleg.
Írhatnál egy tanulmányt a szellemi hierarchiákról,meg hogy neked mit ad a velük való kapcsolat.
És írhatnál a Magyarságról,ami tudásod van a témáról.
Azért javasolnám ezt ,mert szerintem ez is kicsit zavaró volt,hogy valahogy összefolyt a kettő,és sehogy sem sült ki,hogy tulajdonképpen mi is a szándékod az írásoddal. Isten igazából a szellemvilágról sem tudtuk meg amit lehetett volna,meg a Magyarság téma is kicsit félrecsúszott. /szerintem/
Úgyhogy ne állj le,csak talán egy picit átgondoltabban kéne leírnod,amit tulajdonképpen szeretnél átadni .
Köszönöm,hogy meghallgattál.