Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem magasabb szempontból teljesen mindegy,hogy valakiben
2010. december 12. vasárnap, 14:40 | Éva.   Előzmény

Szerintem magasabb szempontból teljesen mindegy,hogy valakiben miért alakult ki ,hogy nem segít,amikor megtehetné.
Szerintem nem véletlenül vagyunk itt,így együtt a világon,ez is ,,isteni törvényszerűség'',hogy ,,szeresd felebarátodat mint tenmagad'',és ehhez még csak gazdagnak sem kell lenni.Illetve csak a szívben,nem az anyagi javakban.

Azt mondanám,lehet csalódni,meg mindent ki lehet magyarázni,de egy a lényeg.
Az egyik legfontosabb feladatunk,magunk felé is,meg az embertársaink felé is az ,hogy a lehetőségeink szerint segítsük egymást.

Itt szerintem nem lehet apelláta,hogy ezért ,meg azért,mert csalódtam,kihasználtak ,egyebek.
Az is az én hibám,mert rosszul csináltam valamit.Tanulni kell belőle ,és úgy csinálni,hogy a másikat is építse és engem is.Erre is csak azt tudom mondni,hogy tőlem függ.
Tudom miről beszélek,mert én is beleestem ebbe a hibába,hogy a magam kárára csináltam a mások segítését,és egyszer csak csalódtam.
Hát ki tehet róla? Én. Tanultam belőle,és nem azt tanultam,hogy akkor most ezt abbahagyom,hanem azt hogy másképp kell csinálnom.Ennyire egyszerű.

Az meg ,hogy az embernek /személynek/éppen ki a hiteles ,,mester'',az meg szerintem megint csak tőle függ.Hogy éppen hol tart.Mert ugye az lenne a jó ,ha ez a Mester az ,,Eredeti''lenne,és az ember e mellett kitartana,de kíváncsiak vagyunk,és nem baj,mert mindig tanulunk is ,és váltogatjuk a mestereinket,azért azt hiszem ,hogy előbb utóbb csak bezárul a kör,és visszatérünk oda ,az Eredeti Mesterünkhöz:)