Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem is zseniális az írás,és éppen ideje volt,mert már
2010. december 10. péntek, 12:09 | Éva.   Előzmény

Szerintem is zseniális az írás,és éppen ideje volt,mert már teljesen beszűkült a blog a cigányság kérdésére,és nem ez volt az eredeti indíttatása.
A másik meg az,hogy ezzel a ,,féle'' magyarkodással én sem értetek egyet,rögtön az elején szemet szúrt a gyász szalag is a zászlón.
Ez ügyben is nagyon egyetértek Karmatörlő okfejtésével.

Sajnos az emberek többsége ezekben a kérdésekben nem önállóan gondolkodik,hanem többnyire valamilyen csoport,vagy irányzat véleményét képviseli,és így fordulhat elő,hogy még egy spiritualitást kereső ember is ilyen hibákba eshet.
Véleményem szerint,ha az ember ilyen probléma körrel akar foglalkozni,akkor nem szabad senkire sem hallgatnia,neki kell utána járni a dolgoknak ,mégpedig nagyon alaposan.
Egy ilyen kardinális kérdés nagyon is tárgyilagos ,és alapos kutató munkát igényel.nem befolyásolhatja az embert semmiféle vélemény előítélet ,doktrína ,ami a tisztán látásától eltérítené.
Ilyen jellegű tanulmányokat,szerintem csak ilyen kritériumoknak megfelelve szabadna közreadni.

És még valami.Sajnos végre már tisztáznunk kellene ,hogy mit is jelentenek azok a fogalmak,amelyeket használunk,mert ezen a téren is óriási kisiklások vannak,az eredeti jelentésektől teljesen eltérve sokszor pont azzal ellentétesen használjuk.
Például jelen témánál is ,rasszista,fajgyűlölő,cigány...stb: