Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Azok a gonosz
2010. december 10. péntek, 7:13 | Domoszlai Katalin   Előzmény

kis visszaesések... Amik sokszor nem is olyan kicsik. Minden hullámtermészetű az Univerzumban, még a negatív szülői minták oldásában elért eredmények is. De el kell fogadni, hogy a negatív minta sikeres feltárása után be kell építeni egy pozitív mintát, utána azt meg kell erősíteni. Kipróbálni az életben, rutinossá válni benne. Ha ez meg van, lehet élvezni az új, tudatosabb, magasabb minőségű életet.

Minden fejlődés felbontható erre a három szakaszra
-rombolás
-építés
-megszilárdítás, kiélvezése az eredményeknek.

Ebből adódik, hogy az a módszer, ami tökéletes a rombolás szakaszában, ellened dolgozik, amikor építkezel. A klubban hoztam azt a hasonlatot, hogy képzeljük el, egy házat építesz ( analógia az életedre ) Jön a szomszéd, hoz egy csákányt, szétcsapja veled együtt a régi, romos kis vacakot. Komoly segítség ebben a szakaszban, ha valaki szembesít a hibáiddal, kudarcaiddal stb. Viszont ha az építkezés szakaszában jön valaki, aki csákányt fogva szétveri amit nagy nehezen felépítettél, teszi ezt akár spiri-ezós maszlagba burkolva, akkor árt neked. Neked ilyenkor támogatásra, szeretetre, elfogadásra van szükséged, valakire, aki adogatja a téglákat :-)

Miért akarsz a párodra felnézni? Hiszen egyenrangúnak kell lenned vele. Ha van benned ilyen vágy, az akkor még mindig az apa hiány megmutatkozása. A belső gyermek megkövült hiány állapotait a jelen energiái, amit a párkapcsolat ad, nem tudják gyógyítani. Ezt csak Te és csakis belső munkával tudod megváltoztatni.

Sok sikert!