Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hellinger
2009. április 13. hétfő, 11:47 | Bochecha   Előzmény

sziasztok!

bennem elég nagy ellenállás volt a Hellinger-terápiával kapcsolatban, amit nem tudtam hova tenni.
aztán vettem egy mély levegőt, és bejelentkeztem családállításra.

nem sokkal a jelentkezés után rosszul lettem, de úgy, hogy SEMMI nem segített, se energia, se gyógyszer, tényleg semmi. 2 napig a Mesterem tartotta bennem a lelket, hogy ez a rosszullét a spirituális utammal van összefüggésben, mást nem tehetek, mint megpróbálom megfejteni, h mi váltotta ki. Közben bejött a képbe az Ő egyik Mestertársa, aki mellesleg kineziológus.
Valahogy a Mesteremen keresztül sikerült kapcsolatba lépnem ezzel a kineziológussal, akivel összeraktuk, hogy valószínűleg ez "fejre koppintás" volt, azért,hogy ne menjek el állításra.
egyrészt azért, mert nem szívből akartam megoldani a családi kapcsolataimat, hanem 'egóból' (csak gyorsan le akartam tudni az egészet), és ez nem biztos, hogy a jó út.
Másrészt mondta, hogy Ő nagyon sok embernek csinált már oldást, ami a Hellinger-terápián előjött, egyedül fel nem dolgozott blokkokat oldotta.

Szóval ott van a dolog másik oldala, lehet, hogy tényleg jó a családállítás, de ha valaki úgy érzi, hogy utána valami nincs a helyén, akkor érdemes elmenni kiegészítésként kineziológushoz oldásra, mert ugye nem az lenne a dolog célja, hogy gyűjtsük a blokkokat, hanem hogy oldjuk azokat... (és ez az utaztatásra is vonatkozik)

üdv:Bochecha