Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
örülök a témának
2010. december 08. szerda, 20:23 | Michaelita

Részemről én nagyon örülök a témának, mert az életemnek ebben a 7 éves ciklusában most pont ezen kell/lehet dolgoznom.
Állítólag az első 7 évünk és a 49. éves kor után következő 7 évünk újra erről szól.

Amit én szellemileg és lelkileg előző életeimből hoztam - belső megérzéseim és medis meg álomképeim szerint - az egy szilárd és mély kapcsolat/kapcsolódás, tehát eredendően jók az alapjaim.

Itt viszont ebben az életemben nem akarta az Édesanyám a megszületésemet, (idősebb volt és már volt két gyerekük, többet nem akartak, csak véletlenül "becsúsztam") ezért az ez életbeli bizalmam, a 1. vagyis gyökér csákrás kapcsolódásom az élethez elég sok kívánni valót hagy maga után.
Rengeteget dolgoztam már rajta és sok minden változott, de még mindig nem az igazi.
A csecsemőkoromban és a gyermekkoromban sem kaptam elég érintést, figyelmet, szeretetet, ezért az önbizalmam fejlesztésével is van még teendőm.

Elég szigorúan neveltek, ezért sokáig egy büntető, haragvó Istenkép élt bennem.
Mára már egy szerető Istenben hiszek, aki sok-sok áldást és kegyelmet oszt (akár érdem nélkül is)
Látom a csodáit és sokat erősödött az ősbizalmam, az Istenbe vetett hitem, de még mindig úgy gondolom, hogy nagyon nagy bátorság (létbátorság) és sok kihívás vállalása kell ahhoz, hogy egy lény (mint én is), a Földi létezést felvállalja. Szeretem a Földanyácskát és hálás vagyok neki és ahol csak tehetem gondoskodom róla (kertészkedek, ápolom és óvom a természetet), de be kell ismerni, hogy ez egy nehezített pálya sok kihívással és sok érdekességgel, sok lehetőséggel, sok csodával.
Jó itt lenni, már sokkal jobban szeretem az életet mint régen (régen féltem tőle), de jó tudni azt, hogy van egy szellemi hazám, ahova visszamehetek megpihenni és erőt gyűjteni, ha itt már elfáradtam.
Még akkor is, ha a pihenés és erőgyűjtés után újra visszajövök mert visszahúznak Gaia csodás energiái.

Az egész írásom eddig magamról szólt. Pedig lépten-nyomon tapasztalom azt a hihetetlenül sok gondoskodást és segítséget, amivel az égiek elhalmoznak. Gondolok itt az őrangyalomra, a Felsőbb Énemre/Belső Mesteremre, s azokra a lényekre, akiket meg sem tudok nevezni, de tudom, hogy Ők küldik az álmaimat, látomásaimat, Ők adják az energiát, a felsőbb világokba történő át/belépéshez.
Hála Istennek, hogy Ők vannak/léteznek, s ennek sok-sok bizonyítékát adják, mert ez erősíti azt a bizalmat, ami előbb utóbb a saját Isteni Ősbizalmamat is visszaadja majd egy napon.