Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Igazad van,a próféták valóban médiumok voltak. Annyi a
2010. december 05. vasárnap, 17:10 | Éva.   Előzmény

Igazad van,a próféták valóban médiumok voltak.
Annyi a különbség pont amennyit én is mondtam,hogy forró drótjuk volt Istenhez,tehát tiszta forrásból merítkeztek,az eredetiből,nem valaki más által,esetleg lefokozva jött már a információ.
Tehát csak ez az észrevételem a médiumitással kapcsolatban.Eredeti forrásból,ne sokszoros közvetítőkön keresztül,mert így néha elveszhet az igazság.

A Bibliában ott van a reinkarnáció,nem távolították el /azt sem/. Gondolj csak Illés prófétára és Keresztelő Szt.Jánosra.Világosan kimondják,hogy Illés jött el újra.Ez szerinted hogy maradhatott bent,ha eltávolítottak minden reinkarnációra utaló dolgot? Bár ez a reinkarnáció vulgáris értelmezése ,pont amit hiányolnak.
Egyébként akik annyira hiányolják a reinkarnációt a Bibliából,azok ezt azért teszik mert furcsa elképzelésük van a reinkarnáció eredeti jelentéséről.
Mégis mondd ki inkarnálódna bárkiben,bármiben Istenen kívül?Azt Mondja Jézus is: Az atya bennem van,meg azt Hogy az Isten országa a szívetekben van..De Te jártas vagy a hindu doktrinákban,hát ott mi az örök,ami inkarnálódik folyton? Az Atman=Isten.
Ilyen értelemben hiányolják a reinkarnációt,hogy nem az van benne amit ők képzelnek?Hiszen nem is azt jelenti,hogy xy. vagy vz.születne újjá számtalan életen keresztül.A Bibliában is és más Szent Iratokban is pont az van ott a reinkarnációról amiről az valójában szól,hogy Isten inkarnálódik mindenben.

Nem akarom zavarni a blogodat.Fontos dolgoknál,helyre kell tenni,ami esetleg figyelmetlenség,vagy rosszul tudja a másik,vagy esetleg tévedés.Olyanok miatt,akik esetleg nem tudják,hogy mi is van erről a Bibliában.Nem mindegy,hogy itt mondjuk mit tudnak meg erről. Az én lelkiismeretem azt mondja ezért, hogyha valami bizonyíthatóan nem úgy van ,azért igen is szólni kell.Ezt ne vedd rossz néven kérlek,biztos Te is így tennél hasonló helyzetben.

Nem vitatni akartam,amit itt szeretnél megismertetni velünk,de A Bibliával kapcsolatban már másodszor tévedsz,és ne haragudj,de mivel ez egy nyilvános oldal,ki kellett javítanom,mert a lelkiismeretem ezt diktálja,.
Remélem ez nem zavarja a témád további kifejtését,hiszen minden alkalommal elmondom,hogy nem akarom a mondandódat cáfolni.
Remélem ezeket a ,,helyesbítéseket'' nem ennek tulajdonítod.
Amennyit pedig eddig hozzászóltam a blogodhoz,az legkevésbé sem hit kérdése úgy gondolom.

További jó munkát neked.