Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
kybitujak képe
Csak semmi félelem!
2009. április 10. péntek, 22:46 | kybitujak

Mondok nektek magamról egy történetet:

Évekkel ezelőtt mikor az ezoterikát , spiritualitást kezdtem "tanulgatni" (szóval minden létező irodalom érdekelt) voltak olyan témák, aminél azt éreztem "hallani sem akarok róla, mert olyan félelmetes".... Ilyenek voltak -pl. hogy csak egy témát említsek- a szellemek is (hogy csak egyet említsek).
Aztán lassan, lassan a kíváncsiságom legyőzögette ezeket a gátlásokat, túrtam a könyveket, gyarapítottam lassan-lassan lexikális tudásomat.
Viszont 1x egy délután lefeküdtem aludni. Nagyon mélyen elaludtam, és már nem is emlékszem arra hogy konkrétan mit álmodtam, de amikor ébredeztem és kissé "homályosan" nyitogattam a szemeimet olyan érzésem volt, mintha a szobámban lévő kétajtós szekrény előtt egy fekete "valami" állna és engem figyelne... Emlékszem félelmetes volt és azon igyekeztem, hogy minnél hamarabb kitisztuljon a látásom.... Amikor ez megtörtént a lény köddé vált... Már nem volt ott. Amikor párom bejött a szobába az volt az első mondatom: valaki volt itt! Nem lehetett a szekrény "árnyéka" hiszen közelebb volt, mint ahol a szekrény áll, még talán a helyét is meg tudnám mondani. A válasz ez volt: nem volt itt senki... Napokig a gondolataimban volt, hogy mi a csuda lehetett.... Aztán ez az eset megismétlődött mégegyszer, az is ébredéskor és az ágy másik oldalán... Már azon gondolkodtam: biztos megbolondultam!
Viszont pár hét vagy hónap múlva kezembe került Jane Roberts Seth megszólal könyve.
Ott Seth beszél egy "fekete rémről". Majdnem eldobtam a könyvet. Szerintem nekem is ilyennel volt dolgom. Azt írja: "A lény egy alacsony dimenziójú teremtmény, az erő amely létrehozta a rejtett félelmek energiája ". Még ki is jegyzeteltem!
Érdekes. Amilyen félelmetesen hangzik ma már nem rezeg tőle a lábam.
Ma már próbálok nem félni, nem táplálni semmi ilyen energiát, kerülöm a negatív embereket és nagyon pozitívan próbálok gondolkodni! Tudomásul vettem, hogy elég sok "felfedezetlen" dolog van még számomra ebben a világban... Jelenlegi tudásommal ez a max. amit tehetek.
Remélem nem ijesztettelek meg titeket!