Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Michaelita képe
Kedves Megvilágosodott!
2010. november 30. kedd, 13:13 | Michaelita   Előzmény

Semminek nem lesz vége 2012-ben, mint ahogy későbbi írásodban Te is rámutatsz ugyanerre.

Miért nem?
Mert mi itt mindannyian halhatatlan lélekkel rendelkezünk, s az életünket felvesszük mint egy új ruhát és halálkor levetjük, mint egy elhasználtat.

Nem mindig a Földön éltünk, de már régóta itt élünk. A Föld attól ilyen és attól tart itt, mert itt vagyunk, kölcsönhatásban vele. Ő éltet bennünket és mi a belső fényünkkel tápláljuk, éltetjük őt. Ezt az asztronóuták tudnák legjobban bizonyítani, hogy a Föld bolygónak egy csodálatosan sugárzó fénye van, attól a kölcsönhatástól, amit mi váltunk ki belőle.

Igen, Gaia teremti az életet, s ha az élet rossz felé halad, akkor megsemmisíti a testén lévő életet. Ez már párszor előfordult a Föld történetében.

De minden ember, aki eljut a saját lelke halhatlanságának tudatáig az tovább él, legfeljebb egy másik testben, egy másik dimenzióban. S vagy ittmarad vagy később újra visszatér, hogy új életet hozzon a Földre (kevésbé szilárdat, kevésbé anyagit mint a mostani, ennél egy sokkal szellemibbet)

Egyébiránt pedig minden annyira változóban van, hogy a jövő még egy nagyon képlékeny valami, s rajtunk - a tudatosságunkon, a felelősségvállalásunkon - múlik, hogy mit hoz a Mayak által is megjövendőlt új nap.

Szóval vannak igazságok abban, amit leírsz, de ezt a világvége dolgot hagyjuk, mert Te is tudod, hogy nem az a küldetésünk, hogy riogassunk, hanem hogy ébresszünk és fényt árasszunk (bermekkorát, még akár gyertyalángnyit is)

Egyébiránt valóban ideje ébresztőt fújni, ebben igazad vagyon!
S nekem nagyon tetszik a tengernyi hited, a látszólag megingathatatlan önbizalmad is:)
Csak egy valamit ne feledj el, azt hogy a másik lélek is ugyanolyan szabad mint Te és joga van eldönteni, hogy mit választ magának.
Ezzel azt szeretném mondani, hogy nem egyformán öreg lelkek vagyunk, nem mindenkinek kell megvilágosodnia, akkor is lesz elég megvilágosodott, hogy a tudatszintváltás megtörténjen. Higgy és bízz benne, de ne agitálj mellette, s főleg ne sürgess semmit, hanem csak hagyd megtörténni a dolgokat.
S elfogadsz egy jó tanácsot, akkor az alázatot, tiszteletet még egy kicsit gyakorold, hogy ne a lenézés jöjjön át a sorok mögötti kommunikációból, hanem a másik lény feltétlen elismerése.