Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Fáik Terézia Lívia képe
Szia Kata! Nekem az az érzésem, hogy ez egy régi, egy előző
2009. április 10. péntek, 8:00 | Fáik Terézia Lívia   Előzmény

Szia Kata!
Nekem az az érzésem, hogy ez egy régi, egy előző életbeli blokk volt, amit kioldottál ezzel a technikával.
Szererintem sok esetben jobb is, ha nem látjuk ezeket a blokkokhoz tartozó képeket, mert nem minden esetben tudnánk kezelni azokat. Mindenesetre ezt a tényt, hogy nincs hozzá információ, el kellene fogadnod pillanatnyilag, na akarja mindenáron a végére járni azonnal.
Lehet, hogy most hagynod kellene teljesen feltisztulni ezt a blokkot, és ha valamikor egy ehhez tartozó, vagy hasonló mintával fogsz találkozni az életedben, még a tested is adhat újra ott jelzést, akkor viszont már tudod, hogy mivel kell foglalkoznod.
Ha mégis nagyon a végére szeretnél járni ennek a dolognak, akkor talán próbáld újra a kezebe fogni meditációban a nagy táskát (idézd fel újra a régi meditációt addig a képig), és miután kinyitottad, tárd ki, mint egy kétszárnyú ajtót, és lépj be (bele) bátran a táskába, majd nézz körül. Vigyél magaddal egy elmlámpát is, hátha nagyon sötét lesz és csak úgy mutatkoznak meg a tartalmak, ha megvilágítod őket fénnyel. Akármit is fogsz ott találni, hozzád tartozik, tehát bánj vele szeretettel.
Sok sikert kívánok!
Teca