Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
tvir képe
Az elejével egyetértek ("Miért baj az ha vége lesz mindennek?
2010. november 29. hétfő, 11:52 | tvir   Előzmény

Az elejével egyetértek ("Miért baj az ha vége lesz mindennek? Miért kellene fenntartani ezt a létformát?"), annak ellenére, hogy be kell valljam, nem tartok ott, hogy ne féljek tőle.... De pont emiatt eszem ágában sincs 2012-vel foglalkozni, lesz, aminek lennie kell, ellene úgyse tudok tenni.

Azt a felét viszont nem értem, hogy miért ne figyelhetnénk oda a bolygónkra. Vagy már rég el lett rendelve, hogy el kell pusztulnia? Nem hiszem, hogy Isten előre eldöntötte, hogy hány milliárd évet a Földnek... Szerintem ez a tetteink következménye, ami nem biztos, hogy baj, ha így történik, (talán az emberiség tudatossági szintjét fogja mutatni, és eszerint lépünk tovább). De ha ez a tetteink következménye, akkor igenis aktív részvevői vagyunk és miért kéne most feltenni a kezünket, hogy akkor már úgyis alig van esőerdő, azért a kevésért már kár fáradni.

Szerintem éppen úgy kell élnünk az életünket, hogy bármi is lesz, az értékeinket képviseljük. Valahol a fizikai síkhoz is tartozunk, miért ne figyelnénk rá, törődnénk vele? Ez egy másik véglet. És hogy ez miért lenne Isten ellenére?? nem értem