Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia! Szerintem az a legnagyobb gondod, hogy te nem vagy megelég
2009. április 09. csütörtök, 9:25 | Balage (útkereső)   Előzmény

Szia!
Szerintem az a legnagyobb gondod, hogy te nem vagy megelégedve magaddal. Ha egy elégedett embernek azt mondják, hogy undorító vagy, akkor fel sem veszi.
Nem kell férfiasabbá válnod. Légy az, aki vagy.
Ne agyalj a témán, hanem engedd el, vegyél mély levegőket és engedd el.
Ne tiltakozz!
Engem nem taszít a homoszexualitás, hanem egyszerűen nem is érdekel. Nem vagyok egy kigyúrt állat, és nem döntöm meg sorra a nőket, de nem érzem, hogy ettől kevesebb lennék. Szerintem az sem zavarna, ha homokos lennék, csak nem raknám a kirakatba. Csendes békével és elfogadással élném meg, pont úgy, ahogy a heteroszexualitásomat. A legbelső énemnek nincs nemi jellege. Előző életemben akár egy nimfomániás nő is lehettem, aki egymás után csábította a férfiakat az ágyába és nagyon élvezte. Ha erre vissza tudnék emlékezni és zavarna, akkor az annak a jele, hogy fejlődnöm kell az elfogadás terén.
Érzed magadban a kétségbeesést, azt az akadékoskodást, ami szüntelenül gondolatokat generál? Na az a probléma, és nem az, hogy férfiak önkielégítése izgat fel.
Helyezd át a figyelmedet! Állj egyenesen, lélegezz mélyeket, és érezd, hogy akadályok nélkül közvetítesz ég és föld között. Gyakorold a világ és önmagad teljes elfogadását, különösen azokon a területeken, ahol ez nehezen megy. Ez egy lassú folyamat, mely kitartást igényel. A saját önpusztító gondolataidat kell elengedned. Nem legyőznöd, hanem a feléjük irányuló közömbösséggel megfosztani őket a hatalmuktól.
Magyarul sz@rd le őket!
Ezt csak te tudod megtenni, és nincs az a csodamágus, csodadoktor vagy technika, ami elvégezné helyetted a munkát.
Szerintem tehát a kulcs az önelfogadás és az elengedés. Keresd a békét, a megnyugvást, és a többi majd alakul magától. Ha pedig nagy a stressz, ne érezz bűntudatot, ha könnyítesz magadon. (Csak ne ess át a ló másik oldalára!)
Ne okold az apádat, mert a tőle való félelem, illetve az iránta való harag a te energiáidat köti le. Vedd észre, hogy ő is csak egy szerencsétlen ember, aki a saját hiedelmeinek az áldozata. Nem kell legyőznöd őt. Elég, ha szenvtelenül el tudod viselni a mondókáját. Már úgysem élsz vele.
Isten úgy szeret, ahogy vagy, és a szemében az aggodalmaskodásaid olyanok, mint az óvodás gyerekek hülyeségei.

Szóval:
"AZ VAGYOK, AKI VAGYOK."

Üdv:
Balage