Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
fehercsongor képe
Egy előadáson hallottam
2010. november 28. vasárnap, 23:19 | fehercsongor

egy párról , ahol a gyönyörű fiatal feleség mellett működő kapcsolatban élt a gerincprobléma miatt merevedésképtelen férj . Úgy látszik ezt a hiányosságot is ki lehet egyenlíteni valahogy , de a feleség nagyszerű szeretetére utalva : nem akárkivel . Én kicsit naív vagyok . Sok mindent készpénznek veszek . De a kételyt levonva belőle is hajlamos vagyok elhinni , mert az emberek olyan változatos élethelyzeteket élnek meg , hoznak létre , hogy valóságuk bővíti a képzeletemet , és nem viszont . Üdvözlettel :felacsó
U.i.:nem tudom elképzelni , hogy még a legsivárabb szexgépet is legalább néha ne érintse meg a tevékenységéhez kötődő gondolatok és érzelmek puhapihe szárnya. És viszont : a legplátóibb szerelemben is néha elsírja magát a test egy gondolat követte erekcióval vagy nedvesedéssel.
Idősebb korban már sokszor elég az ölelés is , bár a sok közös emlék és a rutin reflexei a testet is segítik.
Örömet és szexuális örömet nem csak a klasszikus misszionáriuspózzal , nem csak általában a közösüléssel lehet a másiknak okozni . Jó esetben az ember összes nyúlványa a szexualitás szolgálatába állítható . Nem szólva a szavakról , és a általuk lüktető energiáról .