Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Különböző életterületeken csináltunk gyakorlatokat,és bár
2010. november 28. vasárnap, 22:26 | Éva.   Előzmény

Különböző életterületeken csináltunk gyakorlatokat,és bár sejtettem eddig is dolgokat,de más az amikor tetten éri az ember nagyon mélyen.
Kár ,hogy nem jöttél /pedig hívtalak:)/. Nagyon szépen belefért volna a dolog a meggyőződésedbe .

Hogy miben /mármint én?/,hát a két nap alatt sok mindenben,de a legutolsó meditáció volt nekem a legeredményesebb.Gyermekkori dolgok,annak jártam utána,hogy a mostani viselkedésemben mi ered onnan még mindig,és miért alakult az akkor ki. Jutalom,büntetés,csak akkor szeretnek?

Érdekes dolgokra jöttem rá,pedig én már csináltam nagytakarítást sokszor,és azt hittem ,már nem nagyon ér meglepetés.Aztán mégis:)))
Valójában az Anyukám nevelt mintagyereknek ,de mégis a mediben minden az Apukámról szólt.Arra jöttem rá amit tudtam ugyan ,de nagyon szépen feljött,hogy annyira imádtam őt,hogy azért fontos nekem egész életemben,hogy kitűnjek ,előtérben legyek folyamatosan,hogy neki tetsszem.
Megfelelési kényszer,ami egyébként már sírba visz,mert nem tudok már annyi felé megfelelni,és az utóbbi években szépen le is építettem ezt a baromságot.Viszont ehhez már egy kritikus helyzetnek kellett előállni,hogy ebben már jól kikészüljek,és sajnos Apukámnak meghalni,hogy ne legyen már kinek megfelelni.
Ez azért érdekes nekem,mert Isten igazából ezt szerintem csak én gondoltam,mert ő sohasem kérte.
Az Anyukám ugyan megkövetelte,de az marhára nem érdekelt.Neki nem akartam megfelelni.Egész kicsi koromban kénytelen voltam szót fogadni,de ahogy nőttem én már erőszakosabb voltam.
Szóval az Apám körül forgott a világom.

Ez nekem azért fontos,mert évek óta topogok egy helyben,érzem hogy váltanom kell/foglakozást,hivatást/

Ezt egyszer már megtettem,és akkor kipattant a fejemből azonnal a másik vonal,amire váltottam.
Most viszont az Istennek nem jön.
Folyton olyasmiben gonolkodtam,amiket eddig is csináltam,hogy fontos legyek ,előtérben ,figyeljenek rám...stb...
Aztán azért topogok még mindig egy helyben,mert ösztönösen már nem akarhattam ezt,mert minden újabb verziót elejtettem,hogy ezt sem ,azt sem...
Most már biztos vagyok benne ,hogy miért. Azért ,mert már nem akarok kitűnni,megfelelni,jó kislánynak lenni,stb...
Ez nekem most egy megerősítés volt,és remélem kimozdít a jelenlegi holtpontomról.