Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
spiritosaurus képe
Már másodszor fogom azt írni a blogodra, hogy fejlődsz, és hogy
2010. november 27. szombat, 5:40 | spiritosaurus

Már másodszor fogom azt írni a blogodra, hogy fejlődsz, és hogy bírlak, remélem most nem akarsz vitát penderíteni belőle :P

Először is bár még azt írod, a fejedben élsz, de már emberi tudatnak nevezted magadat, nem az agyaddal azonosulsz. Viszont, ha már eddig eljutottunk, akkor megjegyezném, nem kell láthatatlannak lenned, mert eleve az vagy ;) Az emberi tudat láthatatlan (mégis létezik, és van még jó pár ilyen dolog, végre kezded őket észrevenni, és nem csak a bizonyított dolgokat bizonyítod nekünk:)), márpedig Te egy tudat vagy. Ami látható, az a tested. Az emberek is csak arról, legrosszabb esetben még a személyiségedről tudnak véleményt alkotni, de a saját tudatodat valóban csak Te érzékelheted, úgyhogy ne foglalkozz azzal, amit mások látnak belőled, meg beléd, mert az igazi Önmagad pont, hogy láthatatlan :)

Az "örömelvhez" meg csak annyit fűznék hozzá, hogy azzal is jó irányba haladsz. :) Az "azért élek, hogy boldog legyek" az már jó kezdet. A vége az lesz majd, hogy "Azért vagyok boldog, mert élek".:) Látszólag nem sok a különbség, de majd rájösz, hogy mégis mennyire más a kettő :)

Soha ne akarj más lenni, mint aki vagy