Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
soha ne mondd, hogy soha
2009. április 08. szerda, 9:59 | drukker (útkereső)   Előzmény

Soha ne mondd, hogy soha!
Namost az a kérdés, hogy az elmúlt 22 évben mit csináltál? Úgy értem, ha elváltál azért, mert nem lehetett közös gyermeketek a feleségeddel, akkor 22 év alatt nem sikerült "fognod" valakit, vagy csak arról van szó, hogy jó volt neked így, függetlenül? Most őszintén! Ez nem baj, ha neked erre volt igényed, oké! Az a "baj" a családosdival, meg a gyerekkel, hogy időbeli korlátai vannak és nem lehet leemelni őket a polcról, vagy megrendelni a katalógusból. Ha már megvan mindened, akkor hoppá, még ez hiányzik, hááát igen, viszont már túljutottam "az emberélet útjának felén". Ennek ellenére ismerünk idős apukákat!
Vedd számba a lehetőségeidet: Kitől? (Ajánlom a harmincötön túli szingli csajokat!!!) Vagy esetleg saját korosztály, de akkor nem saját gyerek/ek, unokák. Azok is lehetnek jó fejek és már nem kell nagyon pelenkázni őket minden éjjel.
Folytasd a testmozgást, légy igényes magaddal szemben, tűnj fiatalabbnak a valódi korodnál!
Ja, és fogalmazz határozottabban: Nem "AKARJAK-E még családot", mert "azt csinálsz amit akarsz", (felőlem azt akarod, amit akarsz) és a NEM SZERETNÉM FELADNI helyett: NEM ADOM FEL! Ja, és ha arról álmodozol, hogy VALAKI RÁDTALÁL, akkor indulj el TE IS KERESNI! Annyi ilyen fórum, klub meg összejövetel van, rengeteg társra váró szimpi hölgy VÁR RÁD!!!
Hajrá!