Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Na végre valaki jól mondta! :) A sok tanulás után arról, hogy
2010. november 23. kedd, 0:03 | Aditi

Na végre valaki jól mondta!

:)

A sok tanulás után arról, hogy hogyan kellene meditálnom meg eljutni a Nirvánába, meg élni, mi az igazi szeretet, ki Isten és ki vagyok én, megcsömörlöttem, mert egyetlen ember, szó, könyv, kinyilatkoztatás, beavatási ceremónia, művészeti katarzis, temérdek szenvedés, szent könyvek, gyógyítók, kanál-hajlítgatók és mágusok sem vittek közelebb önmagamhoz.

Akkor kerültem újra kapcsolatba magammal amikor rájöttem, ezeket mind félre kell tennem. És magamra kel számítanom elsősorban, mindenben. És úgy csinálni dolgokat, hogy az jó legyen nekem.

Azóta "tudok" meditálni, és azóta változik az életem olyan módon, hogy az egyre jobb nekem.

És persze arra is rájöttem, hogy valójában sohasem vesztettem el önmagam, csak azt hittem.

Minden könyv, és valójában minden jelenség csak útmutató, útjelző tábla, a valóság nem közvetlen tapasztalat. A valóság a tudatosságunk maga. És ennek tudásához/megtapasztalásához igyekeznek hozzájuttatni a szent könyvek. (is)

De amikor megtapasztaltad ezt, többé nincs szükséged útjelző táblára.

Önmagaddal mérni magad. Ezt jelenti életed mesterének lenni. Önállónak lenni spirituális értelemben is.

És merni bevállalni, hogy az Élet nem arról szól, amit megtapasztalunk, ami evidens. Hanem annak az esszenciájáról, amit csak mi, egyénileg és teljesen egyedi módon gyűjthetünk be. És ami senkiével sem azonos. És senkivel és semmivel sem mérhető önmagunkon kívül.

:)

Namaszte