Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Kati!
2010. november 22. hétfő, 14:43 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Te most csináltál egy meditációt és mindent elfelejtettél, amit eddig gondoltál, amin eddig dolgoztál? Amnéziát kaptál? Mi a fene van veled?

1. A vonzás törvényéről eddig úgy gondoltad, hogy az működik az életedben, ugye? Ez többé akkor már nincs is?
Mert ha valaki téget leslejmol arról egy vonzás törvényes szemléletű tudja, hogy pusztán azért történhetik meg, mert belül ott ugrabugrál a leköpősdi. Aki leköpött, csak a felszínen bemutatja neked, hogy ott belül valaki alaposan rádsercintett. S vajon ki köpött rád ott belül, hát persze, Te magad.

Akkor ez most nem számít? Nem számít, hogy leköpöd magad?

2. Ha kritikát, támadást, meg nem értést, gáncsoskodást kapsz, akkor a mamád rosszul nevelt, apád kérdőn nézett rád négy évesen, vagy mi? Nem a vonzás törvénye hívja be az életedbe? A valóságod innentől nem belőled fakad? Nem saját bensőd kivetülése az életed?

Mert mi van, ha gáncsoskodnak? Nem számít? Hát persze, hogy nem. Ugyan!
És akkor a gáncsoskodás addig meg fog ismétlődni a külvilágban, amíg bele nem kukkantasz a világodba, mert a külső gáncsoskodás csak a belső kételyeid kivetülése, és mivel önszántadból nem rendezted el a kételyeid, megkaptad a külvilágból, hogy mostmár kezdj vele valamit. Ne várd meg, amíg fizikai síkon pofára esel a gáncsoskodástól.

Ébredj fel, kérlek!

:)