Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Rengeteget dolgozom
2010. november 22. hétfő, 13:02 | Domoszlai Katalin   Előzmény

magamon. Aki valóban ismer, az tudja. Most kérjek egy papírt a Sanyitól??? Mert ő legalább tényleg tudja :-D

Nem nevezném pótcselekvésnek amit csinálok, hanem igazi segítségnek. Tegnap a Sirály programon odajött hozzám valaki, aki megköszönte, amiért segítettem neki. Élőben előtte nem találkoztunk. Nem nyomul itt az oldalon, ahogy sokan mások sem. De attól ők még hús-vér emberek. Vagy a bioboltban az eladó, akivel ma majdnem egy órát beszélgettem, pánikrohamai okairól, ő el tudta fogadni, hogy nem pénzért és nem a hiúságomért csinálom. Hanem azért a szóért amit kapok - Köszönöm.

Mivel fortyog itt a sz@r most a biliben, tegnap éjjel kértem választ Buddhától, feladom, nem jól kezelem, mi van most. Talán ismeritek a történetet arról, amikor őt leköpte egy ember. Ez a megvilágosodása után volt. Ismeri a szitut, elég jól. Szóval a következő választ kaptam, a támadások, a kritika a meg nem értés, a gáncsoskodás, ez mind nem számít. Meg kell tanulnom ezt így kezelni.

Az, ha valaki odajön hozzám és azt mondja, köszönöm, az számít. Majd ha elérem valamelyik leszületésben a megvilágosodást, akkor már a köszönöm sem fog számítani :-D

Erika, tudom hogy még ebbe is bele lehet kötni, nyugodtan tedd meg, nekem ehhez kell tartanom magam, nem számít.