Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Ezzel a sorozattal
2010. november 20. szombat, 21:18 | Domoszlai Katalin   Előzmény

az lenne a célom, hogy bemutassam, a lelki sérülések törvényszerűek, amikor a szülőkkel alapvető probléma van. De, Erika teljesen jól látod, a domináns anya is volt egy generációval korábban valakinek a gyereke, ő benne is ott él egy sérült belső gyermek. Elképzelhető, hogy ennél sokkal másabb minőségű életről álmodott valamikor, aztán feladta...

Minél több esettanulmányt olvasok, annál nyilvánvalóbb számomra, hogy nem az elszenvedett sérülések mértéke a meghatározó abban, hogy az egyén ebben az életben elbukik-e vagy nem. Sokkal inkább egy belső erő, egy nagyon erős vágy a gyógyulásra az, ami meghatározó. Most már a mi generációnk szerencsés helyzetben van, léteznek terápiák, a meditációk bárki számára elérhetőek.

Még az apákról fogok indítani egy témát, mert ugye őket sem hagyhatjuk ki...De pont az lenne a célom, arra szeretném mindenkinek a figyelmét felhívni, hogy ami megtörtént, az adott, eléggé meghatározó. De lehet vele valamit kezdeni és onnantól már a felelősséget nem lehet áthárítani a szülőkre, a társadalomra, a volt partnerre bárkire. A felelősség az enyém, rajtam múlik élek-e vele.

Hogy elmegyek egy terápiára, vagy kurvázni megyek, megölöm az asszonyt vagy szépen elválok tőle.