Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
ráció, akáció, vakáció! :)
2010. november 19. péntek, 11:03 | Kirsikka   Előzmény

H:át bizony... :)
érdekes, hogy egész beszélgetés alatt valahogy mintha azt akarta vna mondani lakótársam, hogy ő igenis képes a feltétlen szeretetre :)
én meg csak ámultam, hogy mi mindent megfigyel egyes emberekből, akiket kb 10 percre lát -pl a húgomat-, és milyen messzemenő következtetéseket von le apró mozdulatokból... van benne igazság, de sokszor csak vetít. nem a lelket figyeli megnyilvánulni a másikban, hanem hogy min pörög az AGYA :)

mindenesetre rendkívül tanulságos volt az egész reggel... érzi ő, hogy mostanában ritkán nyitok felé, nem mesélem el neki, hogy mi foglalkoztat, pontosan ezért, mert egy-egy szón átsiklatja arrafelé amiben ő otthon van, és akkor én meg bezárok, nem mondom ki, hogy mit hogy, mert vakvágány... elbeszélünk egymás mellett. érzi ezt és örül mikor mégis kibuggyan belőlem valami, de most én is örültem, mert általa jutottam a megfejtéshez. Már csak meditálni kell :)

furák ezek a rációs emberkék :)
egymás marását nem tapasztaltam még. bele se kezdek az olvasásba mikor vmi ilyesmi hangulatot érzek... talán Csizikét martam még vmikor... de azóta jóban vagyunk :)