Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Velem rendszeresen előfordul, hogy álmodom és az irányításom
2009. április 03. péntek, 22:23 | Dávid (útkereső)   Előzmény

Velem rendszeresen előfordul, hogy álmodom és az irányításom alatt vannak a dolgok, odamegyek ahova szeretnék, de fantasztikus dolgokat nem teszek, talán mert nem próbálok. Olykor tárgyakkal álmodom amiket megfogok, és eldöntöm, hogy áthozom őket a valóságba, ilyenkor matatni szoktam az ágyamon, hogy sikerült-e. Persze soha sem sikerül, de megpróbálom újra és újra. Aztán általában felébredek. Az egész olyan varázslatos és egyben kellemes érzés.
Gyakran álmodom nagyon fura dolgokat. Ezen a héten azt álmodtam, hogy egy nő beesik a metrósínekre és megpróbálom kihúzni, szorítja a kezem és próbálom felhúzni a peronra de nem megy, aztán megjelenik a metró két lámpája, és elengedi a kezem. Ilyet még nem álmodtam soha. Ekkor felriadtam, aztán délután olvastam hogy egy nő beesett a Ferenciek terén a metró alá, szerencsére túlélte. A Cozma gyilkosság éjszakáján azt álmodtam, hogy egy külföldi férfit megölnek éjjel az utcán késsel.
Mielőtt bárki mondana erre valamit, hogy biztos kamuzok, vagy bármi, elég szkeptikus vagyok az ilyen dolgokkal kapcsolatban, nem hiszek a spirituális dolgokban, csak egy bizonyos szintig. Nekem ezek a kanál hajlítgatós dolgok és társai hihetetlenek, és gondolom van egyszerű tudományos válasz rá, akárcsak az álmaimra is.