Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szerintem ezzel nincs akkora baj. :) Nem tudja azt mindenki
2010. november 14. vasárnap, 14:14 | KatiPotter   Előzmény

Szerintem ezzel nincs akkora baj. :) Nem tudja azt mindenki egyformán kimutatni. De ha úgy érzed, hogy ez fáj neked, akkor biztosan tudsz is rajta változtatni. :) Ha meg annyira nem fáj, akkor szerintem ez nem baj. Az igazi lényeges dolgok már benned vannak biztosan, és ez a lényeg.
A szeretet túlzott hangsúlyozása valószínű azért veszti hitelét nálad, mert egyfajta szélsőségnek tűnik, és ez legyen bármi, sokakból válthat ki ellenérzést. De aki ezt hangsúlyozza, magamból kiikndulva, nem biztos, hogy nem élte át, hogy az életben kapott kemény fájdalmakat. És nem azt szeretné, hanem a szeretetet, és afelé fordul, szeret szeretni, és azért beszél róla, mert úgy is érzi. Én is szoktam ismeretlenek iránt szeretetet érezni. Sőt, úgy az egész világ iránt, és nem azért írom, mert olyan jól hangzik, hanem mert tényleg ezt érzem, és hazugság lenne ennek ellenkezőjét állítanom.
Lehet, valójában ez nálad is így van, csak nem tudatosul annyira vagy másképp fogalmazol. Ez nem baj. :) És ha vágysz rá, akkor jobban ki is fogod tudni fejezni, ami benned van. :) De ha nem, attól sem leszel kevesebb, mint aki vagy.
Példát mindjárt keresek, bár nem szívesen írnám át saját stílusomra, mert a saját stílusomról az a véleményem, hogy nem jobb, mint a tied vagy másé, csak más, szóval nem "helyesebb" út. Ha gondolod, keresek példát attól, hogy mire gondolok, de mondom, szerintem ez nem negatívum, csak neked lehet, ha nem érzed tőle magad jól.