Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Ha komoly és őszinte önvizsgálatot
2010. november 13. szombat, 13:47 | Domoszlai Katalin   Előzmény

tartunk, könnyen ki lehet deríteni, melyik életterületen hol állunk. Normális alatti az, amikor nem tudod magad azon az életterületen megélni, még annyira sem, mint egy normális, átlagember, nem hogy spirituális magasságokról beszélnénk. Például normális alatti szint, amikor valaki nyomorog és szenved is ettől, de nem képes eltartani magát. Normális szint amikor eltartod magad, gyűröd a melót egy átlagos jólétben. Spirituális szint, amikor tudatos teremtéssel megteremtesz mindent amire szükséged van, a hivatásodban kiteljesedve.

Ugyanígy meg lehet vizsgálni ezt, a többi életterületre, mint társas kapcsolatok, család, párkapcsolat, barátok, munka, tanulmányok, anyagi helyzet, önmegvalósítás, spirituális képességek stb.

Azokon a területeken, ahol a normális, egészséges szint alatt működünk a személyiséget építeni kell, ahogy Z tökéletesen látja, ahhoz hogy aztán később legyen mit lebontani. Meghaladni csak azt lehet, ami már létezik :-D

Nem lehet kihagyni a párkapcsolat kérdését - ez az én véleményem. Ha valakinek soha nem volt normális párkapcsolata és ezt a lépcsőt kihagyva spirituállis magasságokba száll el, nagyon sok tanulnivalót hárít, amit majd a későbbiekben, lehet következő életben mint feladatot visszakap.