Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Domoszlai Katalin képe
Érdemes minden problémát
2010. november 13. szombat, 7:28 | Domoszlai Katalin

megközelíteni a másik oldalról is, milyen ajándék bújik el a memória romlása mögött? Megjegyzem, a memóriám arc és név olyan szinten romlott az utóbbi időben hogy pont tegnap szembesültem ezzel - Nem ismersz meg? - Persze nem. És az az érdekes ebben, hogy az illetőnek olyan erős, agresszív, negatív kisugárzása volt, hogy nem is akarom megismerni és a múltban sem akartam!

Az állatorvosom beszélt arról, hogy ami igazán számít a szakmában, a diagnosztikában azt ők úgy hívják klinikai összbenyomás ( uhh, ez a hatodik érzék magyarul ) az elméleti tudás csak a hátteret biztosítja.

Barbara Somers beszél a könyvében arról, hogy az elméleti tudást mindig a háttérben kell tudni tartani, mert ami számít, az a valóság, az az ember, az ő sebe, az ő múltja.

Azt vettem észre magamon, szerintem ez nem a kor, hanem a meditációk hatása, hogy szép lassan egyre többet tudok működni jobb agyféltekés üzemmódban ( ami nálam persze a bal, merthogy balkezes vagyok ) Létezik egy közvetlen hozzáférés az összes saját memóriához, ezen felül pedig megtanulható a hozzáférés az Akashához. Meg kell tanulni, gyakorolni, fejleszteni és elengedni az egós akarást elsősorban.

Ez azt jelenti, hogy pl. kitöltöttem egy IQ tesztet, ahol a kérdések 75%-ra tudtam a választ. A maradék egy negyednél pedig feltettem a következő kérdést, ha semmilyen blokkom nem lenne, melyiket választanám? Így lett száz százalékos a teszt. Amit igazán nagyra értékeltem az a megérzés használata a kisebb hányadnál.

A minden tudás a mienk, fogadd el hát ajándékként a memória " romlását". Olyan ez, mintha Isten elkérné a pénztárcádat és helyette adna neked egy bankkártyát végtelenített egyenleggel! :-D

Minél többször megtapasztalja az ember az egós működés tévedéseit, korlátait, hülyeségeit, annál szívesebben használja a "csatornás" működést. Hajrá!